Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” sadarbojas ar “eToro”, lai lietotājiem atvieglotu akciju un kriptovalūtu tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    Twitter” vadītājs Īlons Masks jau diezgan daudz ir runājis par savu mērķi izveidot tā saukto “everything app” jeb lietotni, kas lietotājam vienuviet sniegtu vairākas ikdienā nepieciešamas funkcijas. Izskatās, ka šādu misiju Masks uzticēs “Twitter”, ko pierāda jaunā sadarbība ar finanšu pakalpojumu sniedzēju “eToro”. Tā rezultātā “Twitter” lietotāji varēs vienkāršāk tirgoties gan ar uzņēmumu akcijām, gan kriptovalūtām.

    Norādīts, ka jaunā partnerība “Twitter” lietotājiem ļaus iepazīties ar plašāku reāllaika informāciju par dažādiem finanšu aktīviem. Savukārt, ja būs vēlme ieguldīt, lietotājs no “Twitter” lietotnes tiks automātiski novirzīts uz “eToro” vietni, kas dod iespēju tirgoties ar akcijām, kriptovalūtām un indeksu fondiem. “eToro” informējis, ka jaunā funkcionalitāte “Twitter” parādīsies ceturtdien, taču vēl piektdienā vismaz man tā vēl nebija pieejama.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka jaunā funkcija izziņota pēc tam, kad Masks šonedēļ informēja, ka “Twitter” uzņēmumu pievieno savai “X Corp” kompānijai. Tāpat arī iesniegtas normatīvās licences, kas atvieglos maksājumus “Twitter” lietotnē, kas ir vēl viens solis pretī “Twitter” transformācijai “everything app” risinājumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    15.04.2023 18:40

    normaali ne ko

    kkā tā
    15.04.2023 19:47

    2 uzmetēju kantori

    bobis
    18.04.2023 00:54

    Piramidu diditaji.

    bobis
    19.04.2023 08:02

    Driz masks kersies klat tablesu industrijai un pardos zales kas arste visu vienlaicigi, mirusajam vairs nav jaustraucas par sliktu vesselibu.

    Reklāma