Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA piedāvā virtuālu dizaina konsultācijas pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    IKEA piedāvā ne tikai iegādāties mēbeles un dažādus mājas aksesuārus, bet sniedz dizaina pakalpojumus. Tagad iespējai izveidot savas virtuves iekārtojumu gan digitāli, gan ar konsultāciju klātienē pievienojusies iespēja dizainēt jebkuru citu dzīvojamo telpu.

    Serviss sniegs konsultāciju, kā iekārtot konkrēto istabu pēc IKEA ieskatiem un dizaina valodas. Piemēram, lai tā izskatītos tā, kā tās ir iekārtotas mazajās izstāžu istabās veikalā. Pašam pircējam nevajadzēs lauzīt galvu, jo to izdarīs IKEA komanda. Protams, tie nebūs augstas klases dizaineri, bet par 99 dolāriem par vienu istabu būs iespējams saņemt dizaina un iekārtojuma plānu pēc pircēja vēlmēm.

    Reklāma

    Atraktīvākā daļa šajā pakalpojumā ir tā, ka klients sākuma veic pieteikumu un norāda savas vēlmes, bet pēc tam notiek trīs video zvani, kuru laikā tiek atrādīta telpa. Pēc tam IKEA dizaineris izveidos telpas 3D modeli un veiks tā iekārtojumu ar IKEA mēbelēm un gaismekļiem. Pakalpojumā iekļauts viss iekārtojums, līdz ar to nevajadzēs domāt par kādu papildu aksesuāru iegādi, bet tikai veikt apmaksu.

    To var daļēji salīdzināt ar šobrīd esošo tiešsaistes virtuves iekārtas plānojuma izveidi. Jo arī šajā telpu plānā būs iespējams iegādāties uzstādīšanu no IEKA vai arī pats pircējs varēs visu iegādāties veikalā un domāt, ko darīt tālāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma