Web Analytics
More
    Reklāma

    Veselības jaunuzņēmumiem iespēja iegūt finansējumu un attīstīt savu biznesu

    Jaunākie raksti

    Aprīlī un maijā ir atvērta pieteikšanās deviņām Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta veselības aprūpes zināšanu un inovāciju kopienas (EIT Health) programmām. Tajās jaunuzņēmumi un jaunie profesionāļi, kas darbojas veselības aprūpes jomā, varēs gūt pieredzi inovāciju veicinošā vidē, attīstīt savu biznesa ideju vai uzņēmumu, saņemt finansējumu un mentoringu, kā arī sadarboties ar domubiedriem un ekspertiem visā Eiropā. EIT Health aicina izvēlēties sev interesējošo programmu, kā arī sekot līdzi pieteikšanās termiņam, kas katrai programmai ir atšķirīgs.

    “Mūsu mērķis ir sekmēt arvien plašāku inovāciju ienākšanu veselības aprūpes jomā, un šīs programmas sniedz iespēju darboties modernā, atvērtā un dinamiskā vidē, attīstot savu ideju vai uzņēmumu jaunā līmenī. Līdzšinējā pieredze rāda, ka programmas ir lielisks atspēriena punkts ikvienam uzņēmumam vai jaunajam profesionālim, gūstot milzīga apjoma jaunu zināšanu, kā arī pieredzi sava biznesa uzlabošanai,” saka RSU Starptautisko sakaru departamenta direktore un EIT Health Latvija centra vadītāja Baiba Pētersone.

    Reklāma

    Jaunuzņēmumiem agrīnā posma stadijā ir veltītas piecas programmas – “InnoStars Awards”, “EIT Jumpstarter”, “Wild Card”, “Regulatory Pathways to Market Bootcamp” un “MedTech Bootcamp”. Uzņēmumi var pieteikties tādās programmās, kas palīdz pārveidot prototipus un minimāli dzīvotspējīgus produktus par reāliem risinājumiem vai produktiem veselības aprūpes jomā un ieviest tos tirgū, kā arī tādām, kuru mērķis ir palīdzēt zinātniskajām idejām un inovācijām kļūt par veiksmīgiem uzņēmumiem. Tāpat var pieteikties programmām, kas piedāvā nepieciešamos resursus, lai pārbaudītu jaunos risinājumus, atvieglotu to ienākšanu tirgū vai sniegtu iespēju izstrādāt skaidru un derīgu koncepcijas pamatojumu uzņēmējdarbības uzsākšanai Eiropas tirgū.

    EIT Health programmu sarakstā var arī atrast tādas, kas piemērotas jaunuzņēmumiem ar jau lielāku pieredzi. Programma “Bridgehead” apvieno Eiropas veselības aprūpes uzņēmējus, kuri vēlas attīstīt uzņēmējdarbību Eiropas tirgū sadarbībā ar EIT Health tīkla inkubatoriem un akseleratoriem. “Catapult” programmas ietvaros jaunuzņēmumi piedalās intensīvās apmācībās, palielinot savu uzticamību un atpazīstamību Eiropas mērogā, savukārt “User Validation Labs” saved jaunuzņēmumus kopā ar EIT Health partneriem Eiropā.

    “Patien Innovation Bootcamp” programma ir unikāla ar to, ka piedāvā mentoringu, kā arī klātienes un tiešsaistes apmācības, lai atbalstītu tādu inovatīvu risinājumu izstrādi un ieviešanu, kurus radījuši cilvēki ar veselības traucējumiem. Programmas mērķis ir palīdzēt ideju autoriem izveidot prototipu un nonākt līdz gatavam produktam.

    Papildu informācija, pieteikšanās un termiņi pieejami šeit: https://www.rsu.lv/eit-health-centrs/iespejas

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    10.04.2023 23:04

    Sabazis cilvekus burisos, ka dresetus dzivniekus, vinu naudas lidzeklus parskaitis savos bankas kontos, jo tie ir veseliga aprupe un savu naudu tapat nauv spejigi lietot, aprupes centri saaugs pa latviju, ka senes pec naudas lietus. Mantojumu ziedojumi aprupes centriem ari pieaugs.

    Reklāma