Web Analytics
More
    Reklāma

    Gribi vai nē, bet reklāmas redzēsi, arī tērzējot ar “Microsoft Bing” čatbotu

    Jaunākie raksti

    Tas tik tiešām bija ātri! Nav pagājuši pat divi mēneši, kopš “Microsoft” prezentēja savu jauno “Bing” meklētāja versiju ar mākslīgā intelekta čatbotu, kad tajā jau iezagušās reklāmas. “Microsoft” korporatīvais viceprezidents Jusufs Mehdi informējis, ka uzņēmums “pēta reklāmu izvietošanu” čata sadaļā un apstiprināja, ka pirmajiem lietotājiem tās jau tagad varētu parādīties.

    Arī “Microsoft” komunikācijas direktore Keitlina Roulstona apstiprinājusi, ka reklāmas tiks rādītas jaunajā “Bing” versijā, konkrētāk, čatbota atbildēs. Viņa gan norāda, ka sākotnēji reklāmu daudzums varētu variēt un uzņēmums joprojām pēta reklāmu sniegtās iespējas un pieredzi. Taču ir diezgan skaidrs, ka tuvākajā laikā reklāmu skaits tiks palielināts, kā arī tās redzēs krietni vairāk lietotāju.

    Reklāma

    Augstāk esošajā attēlā redzams, ka čatbota atbildē ievietotas saites uz reklāmām, ko skaidri parāda pievienotie “Ad” burti. Tiesa, uzreiz nav skaidrs, kas tieši tiek reklamēts, tik vien saprotams, ka reklāmas varētu būt saistītas ar automašīnas cenām. Izpētīts arī, ka šādas reklāmas nevar bloķēt ar pašreiz pieejamjiem rīkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    31.03.2023 19:07

    fck

    Krotow
    01.04.2023 11:56

    Kā Bing-a nelietotājam pilnīgi pie kājas. No otras puses interesanti, kurš meklētājs illgāk noturēsies pret SEO murgiem.

    Reklāma