Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bing” lietotāji tagad var ģenerēt attēlus ar “DALL-E” mākslīgā intelekta rīku

    Jaunākie raksti

    Ar lieliem jaunumiem mākslīgā intelekta (AI) jomā vakar dalījās ne tikai “Google”, bet arī “Microsoft”. Uzņēmums paziņojis, ka sava meklētāja “Bing” jaunajā versijā pievieno AI bilžu veidotāju. Jaunā funkcija “Bing Image Creator”, ko darbina “OpenAI” izveidotā AI modeļa “DALL-E” uzlabotā versija, dos iespēju lietotājam vienkāršā veidā ģenerēt pašizdomātus attēlus.

    “Microsoft” pārstāvis Jusufs Mehdi informē, ka “Bing Image Creator” tiek pilnībā integrēts “Bing” AI čatbota tērzēšanas pieredzē. Lai uzģenerētu savu izdomāto attēlu, lietotājam vienkārši jāapraksta tas, minot, piemēram, notikumu vietu, darbību, mākslas stilu utt. Izmantojot šo informāciju, “Bing Image Creator” robots centīsies radīt lietotāja aprakstam pietuvinātāko attēlu. Protams, arī šajā ziņā jābūt kādām robežām, tāpēc lietotājs šādā veidā nevarēs pieprasīt seksuāla rakstura, ar vardarbību saistītus utml. attēlus.

    Reklāma

    Avots: Microsoft

    “Bing Image Creator” šobrīd ir pieejams “Bing” lietotājiem priekšskatījumā, kā arī vietnē bing.com/create. Norādīts, ka lietotājs šobrīd var iesniegt aprakstus vienīgi angļu valodā, bet, atverot saiti, redzams, ka arī lauzīta latviešu valoda tiek piedāvāta. Ja kādam ir iespējas, droši izveido savu attēlu un padalies, kā sanāca.

    Zināms, ka jaunais attēlu ģenerators būs pieejams arī “Microsoft Edge” sānu joslā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma