Web Analytics
More
    Reklāma

    “Canva” jaunie MI rīki ļaus izpausties vēl radošāk un vienkāršāk izveidot vēlamo dizainu

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) trakums pārņem pasauli, un katrs uzņēmums, kuram ir iespējas, savos produktos un pakalpojumos šo tehnoloģiju ievieš vai vismaz plāno to darīt. Saistībā ar to pagājušajā nedēļā dizaina veidošanas serviss “Canva” tiešsaistes pasākumā “Canva Create” prezentēja vairākas jaunas funkcijas, tostarp AI darbinātu rīku komplektu, kas pavērs krietni plašākas iespējas radīt savu neatkārtojamo dizainu.

    Viens no MI rīkiem, ko “Canva” prezentēja, ir “Assistant”. Tas lietotājiem palīdz meklēt dizaina elementus un nodrošina ātru piekļuvi funkcijām. Šis rīks var arī sniegt ieteikumus saistībā ar grafikām un stiliem, kas atbilst lietotāja izveidotajam dizainam. “Assistant” arī nodrošina ātru piekļuvi MI darbinātiem projektēšanas rīkiem, piemēram, “Magic Write”, kas ir tekstu rakstīšanas palīgs, ko “Canva” izlaida decembrī. Uzņēmums paplašinājis “Magic Write” pielietojumu un tagad to var izmantot visos “Canva” projektu veidos – sākot no prezentācijām līdz skrejlapiņām.

    Reklāma

    Tāpat “Canva” tagad piedāvā jaunu veidu, kā automātiski ģenerēt prezentācijas – ar visu noformējumu un saturu katrā slaidā. Kas attiecas uz prezentācijas dizainu, jaunais “Magic Design” rīks ļauj lietotājiem augšupielādēt attēlu un pēc tam to izveidot vēlamajā stilā, iegūstot personalizētu, pielāgojamu veidņu izlasi.

    Vēl viens jauns un noderīgs “Canva” MI rīks ir “Magic Edit”, kas ļauj pievienot vai aizstāt jebko attēlā. Savukārt “Magic Eraser” funkcija ļauj no attēla noņemt nevēlamās detaļas.

    No MI rīku klāsta tas vēl nav viss. “Canva” arī izlaidusi funkciju “Beat Sync”, kas automātiski saskaņo videomateriālu ar lietotāja izvēlēto skaņu celiņu. Savukārt jaunā “Translate” iespēja automatiski pārtulko tekstu vairāk nekā 100 valodās un piešķir iztulkotajam dizainu.

    Visi augstāk minētie ir tikai mākslīgā intelekta darbināti rīki. Papildus tiem “Canva” izlaida vēl virkni citu noderīgu funkciju, kas ļauj vienkāršāk un radošāk izveidot savu iecerēto dizainu.

    Zemāk var apskatīt “Canva Create” prezentāciju un plašāk iepazīties ar visiem jaunajiem rīkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mīnus 20 gadus vecs jaunietis
    30.03.2023 11:40

    Piedodiet, atvainojiet, bet forši būtu konsekvence – viscaur izmantot vienu apzīmējumu – MI vai nu AI

    Krotow
    30.03.2023 12:24

    Kāds var paskaidrot, kurā galā adaptīvam attēla ģeneratora modelim atrodas intelekts?

    Biteme
    30.03.2023 12:36
    Reply to  Krotow

    Aprakstā?

    Reklāma