Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 saņēmis Apple iMessage integrāciju

    Jaunākie raksti

    Ar visai negaidītu paziņojumu nācis klajā Microsoft, kas tagad piedāvās integrāciju ar Apple iMessage saziņas servisu. Protams, tam būs pāris ierobežojumi, bet tas ir liels solis, lai iPhone labāk integrētu ar Windows darbinātajiem datoriem.

    Lai palaistu iMessage funkcionalitāti, Windows datorā iPhone būs nepieciešams savienot ar Bluetooth savienojumu un izmantot Phone Link programmu, kas pieejama Windows 11. Kad viss būs sasinhronizēts, lietotājam būs iespēja nosūtīt un saņemt iMessage ziņas, veikt telefona zvanus, kā arī saņemt paziņojumus.

    Lielākais ierobežojums šobrīd būs tas, ka nevarēs nosūtīt fotogrāfijas, kā arī piedalīties grupu sarakstē. Tāpat nebūs iespējams sasinhronizēt iepriekšējo saziņu vēsturi, kā tas ir pieejams macOS datoros. Viens no labumiem ir tas, ka rakstot ziņu Windows 11 darbinātajā datorā, netiks izmantoti zilie vai zaļie tekstu burbuļi, bet krāsa būs neitrāli pelēka. Kā norāda Windows, tad pēc viņu domām, ziņai nonākot Apple serveros, tā tiks pārveidota zilā krāsā, kā tas ir uzņēmuma ekosistēmā.

    Šīs integrācija noteikti patiks tiem, kuri ļoti daudz raksta ziņas iPhone, kā arī ikdienā izmanto Windows datoru. Tas nozīmē, ka nākotnē cilvēkiem būtu mazāk iemeslu iegādāties tikai Apple ekosistēmas produktus. Pagaidām jaunā funkcionalitāte pieejama tikai dažiem Windows Insider programmas dalībniekiem, bet to skaits tiks palielināts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x_faili
    15.03.2023 14:01

    Ļoti labs risinājums! Vnk – ģeniāls!

    1. iPhone būs nepieciešams savienot ar Bluetooth savienojumu;
    2. izmantot Phone Link programmu, kas pieejama Windows 11.
    3. Kad viss būs sasinhronizēts, lietotājam būs iespēja nosūtīt un saņemt iMessage ziņas, veikt telefona zvanus, kā arī saņemt paziņojumus.
    4. nevarēs nosūtīt fotogrāfijas, kā arī piedalīties grupu sarakstē.
    5. nebūs iespējams sasinhronizēt iepriekšējo saziņu vēsturi
    6. netiks izmantoti zilie vai zaļie tekstu burbuļi.

    Rezumē – Tas nozīmē, ka nākotnē cilvēkiem būtu mazāk iemeslu iegādāties tikai Apple ekosistēmas produktus.

    Bravo!

    x_faili
    15.03.2023 14:15
    Reply to  x_faili

    aprakstā nav pieminēts, ka “imessage” uz windas būs iespējams izmantot tikai esot špagata pozā un vienlaikus jāspēlē akordeons.

    Reklāma