Web Analytics
More
    Reklāma

    Nissan ir problēmas ar elektriskā Ariya modeļa ražošanu

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājam Nissan ir kārtējās problēmas ar Ariya modeli – šoreiz ražotājs nespēj saražot pietiekami daudz mašīnu un izpildīt nospraustos mērķus. Nissan plāns paredzēja vienā dienā saražot aptuveni 400 vienības, kas gada griezumā ir 146 tūkstoši auto, taču ražotājs saskāries ar problēmām.

    Lai arī konkrēti iemesli netiek atklāti, Nissan pietuvinātas personas norāda, ka situācija ir ļoti izaicinoša un sarežģīta. Zināms, ka Nissan ir problēmas ar piegādes ķēdēm, tāpat baumo par problēmām ar krāsošanas cehu ražotnē, kur tiek salikts Ariya modelis.

    Nissan pagaidām nav oficiāli publicējis jaunākās prognozes, cik daudz vienību izdosies saražot šogad, taču tirgus analītiķi uzskata, ka skaitlis būs krietni zem 100 tūkstošiem. Arī Leaf pārdošanas rādītāji kopumā nav iepriecinoši.

    Ariya modelis pirmoreiz tika prezentēts 2020. gadā, taču kopš tā laika Nissan un šo modeli vajā dažādas ķibeles – ražošanai bija jāsākas 2021. gadā, bet Covid-19 radīto problēmu dēļ tas nenotika. Piegādes ierobežotā daudzumā sākās vien pērn, bet ziņas par ražošanas problēmām nevieš optimismu.

    Kursors izmēģina Nissan Ariya elektroauto

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vigo
    14.03.2023 18:20

    Teju 150k automašinu. Cik “nezaljās” energijas tiek ieliktas, lai uzražotu tadu kvantumu “zaljo” auto, kuri savu mužu neatpelnīs tās emisijas, kas radušās lai tos uzražotu? Toties industrijas propagandas apdullinātir tirlinji pirks un domās, ka lūk šis ir videi draudzigs auto (vai jebkuras citas markas EV).

    Arčiņš
    15.03.2023 12:30
    Reply to  Vigo

    Tieši tā. Masoni , Big farma, pasaules korporācijas , citplanētieši un reptiloīdi mums nestāsta cik daudz CO2 tiek izlaists atmosfērā ražojot šos auto. Viss nav nemaz tik viennozīmīgi!

    Reklāma