Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” satura veidotāji tagad varēs saņemt maksu par savu video skatīšanos

    Jaunākie raksti

    Pirms nepilna mēneša rakstījām par “TikTok” plāniem lietotnē sākt piedāvāt maksas saturu, kas attiecīgi nozīmētu papildus peļņu satura veidotājiem. Ilgi līdz tam nebija jāgaida – “TikTok” nupat palaidis jaunu funkciju “Series”, kas satura veidotājiem jau tagad ļauj iekasēt maksu par piekļuvi “premium” videoklipiem.

    Videoklipi, ko satura veidotāji izvēlēsies likt aiz maksas sienas, dažādos veidos atšķirsies no “TikTok” bezmaksas satura. Pirmkārt, to maksimālais garums var sasniegt 20 minūtes, kas ir uz pusi vairāk nekā parastajiem videoklipiem. Otrkārt, maksas videoklipi netiek rādīti “TikTok” ieteikumu sadaļā. Treškārt, tos nav tik viegli kopīgot kā bezmaksas video.

    Reklāma

    “TikTok Series” funkcija paredz to, ka satura veidotāji var piedāvāt elastīgu maksu par saviem video. Minimālā vienreizējā summa, ko iespējams iekasēt no lietotāja par piekļuvi videoklipiem, ir 0,99 USD, savukārt maksimālā – līdz pat 189,99 USD. “TikTok” norāda, ka satura veidotāji var brīvi izvēlēties to summu, kas “vislabāk atspoguļo viņu ekskluzīvā satura vērtību”.

    Būtiski, ka vismaz iesākumā “TikTok” neplāno iekasēt nodevu no “TikTok Series” videoklipiem – “ierobežotu laiku” satura veidotāji saņems 100% no nopelnītā. Šāds gājiens varētu “TikTok” padarīt konkurētspējīgāku “Youtube”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    09.03.2023 19:15

    Kā šitais var konkurēt ar Youtube? Tik pat labi Niu var konkurēt ar John Deere…

    Nelabojams
    13.03.2023 12:40

    Man vajadzētu piemaksāt, lai es vispār to drazu skatītos, kas tur ir.

    Reklāma