Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” satura veidotāji drīzumā varētu prasīt maksu par video skatīšanos

    Jaunākie raksti

    Video koplietošanas lietotnē “TikTok” atrodami visdažādākie video – gan pilnīgas muļķības, un noderīgi padomi, gan augstākas un zemākas kvalitātes saturs. Tiesa, šobrīd to visu iespējams noskatīties par baltu velti, ar ko varētu būt neapmierināti tie, kuri satura veidošanā ielikuši visu sirdi un dvēseli un visādi citādi daudz ieguldījušies. Tieši tāpēc “TikTok” nolēmis platformā ieviest maksas saturu. Satura veidotājiem tas sniegs papildus peļņas iespējas, savukārt “TikTok” ļaus piesaistīt jaunus lietotājus un turpināt izaugsmi.

    Saskaņā ar ziņojumu sākuma cena maksas saturam varētu būt 1 USD. Taču kopumā satura veidotājiem būs plašas iespējas, kādu samaksu ņemt par piekļuvi konkrētajam video. Protams, joprojām būs iespējams piedāvāt bezmaksas saturu. Pagaidām gan vēl nav līdz galam zināms, kā šī sistēma darbosies, bet visai ticams, tuvākajā laikā to atrisinās.

    Reklāma

    Papildus tam “TikTok” plāno veikt izmaiņas savā satura radītāju fondā jeb Creator Fund. Iemesls tam ir sūdzības no satura veidotāju puses par pārāk maziem ieņēmumiem. Saskaņā ar jaunajām izmaiņām “TikTok” sola satura radītājiem maksāt vairāk ar nosacījumu, ka to sekotāju skaits sasniedz vismaz 100 000, iepriekšējo 10 000 vietā. Tāpat Creator Fund varētu atalgot tos lietotājus, kuri veido garākus videoklipus, sasniedzot “TikTok” noteikto 10 minūšu limitu.

    Uzņēmums pagaidām neatklāj, kad tieši jaunā sistēma sāks darboties, taču izskan ziņas, ka jau no marta “TikTok” varētu parādīties maksas saturs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma