Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen sāk jaunā Amarok iepriekšpārdošanu Latvijā

    Jaunākie raksti

    1. martā tika uzsākta jaunā Volkswagen Amarok iepriekšpārdošana. Volkswagen komerctransporta nodaļas jaunākais modelis jau maijā būs sastopams Latvijas dīleru centros. Pilnīgi jaunā Amarok sākuma cena Latvijā ir 54 646 eiro, ieskaitot PVN.

    „Volkswagen Amarok – fundamentāli pārveidotais premium segmenta maztonnāžas kravas automobilis – ir tehnoloģiju celmlauzis un sava segmenta funkcionalitātes etalons. Iepriekšpārdošanas uzsākšana Baltijas valstīs ir būtisks pagrieziena punkts. Esmu pārliecināta, ka ekspresīvais un iespaidīgais Amarok palīdzēs ievērojami palielināt pārdošanas rādītājus šajā segmentā un atgūt līderpozīcijas,” saka Volkswagen komerctransporta zīmola vadītāja Baltijas valstīs Merli Ainsāre (Merli Ainsaar).

    Reklāma

    Lielāks un jaudīgāks

    Amarok Baltijas valstīs tiek piedāvāts ar trīs litru V6 177 kW/240 ZS 600 Nm turbodīzeli apvienojumā ar desmitpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Standarta versijā tas ir aprīkots ar 4MOTION pilnpiedziņu, kurā iespējams izvēlēties dažādus braukšanas režīmus.

    5 350 mm garajā Amarok ir ne tikai vairāk vietas salonā, bet arī uzlabota stabilitāte, ko nodrošina 3 270 mm riteņu garenbāze, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli ir palielinājusies par 173 mm. Tas viss nozīmē, ka maztonnāžas kravas automobilis ir gatavs jebkādiem izaicinājumiem un braukšanas apstākļiem gan ceļa, gan bezceļa apstākļos.

    Automobiļa kravas nodalījumā var ievietot eiro paleti, turklāt tam var piekabināt piekabi ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām.

    Vieglāka un ērtāka braukšana

    Ar vairāk nekā 20 jaunām un šajā modelī pirmo reizi pieejamām asistentu sistēmām Amarok nodrošina vairāk palīdzības uz ceļa nekā jebkurš no tā priekštečiem. Adaptīvā kruīza kontrole, IQ.Light LED matricas priekšējie lukturi, un Dynamic Light asistentu sistēma, kas uzlabo brauktuves apgaismojumu un redzamību naktī, dažādi braukšanas režīmi un citas papildiespējas nozīmē, ka braukšana kļuvusi daudz vienkāršāka un patīkamāka.

    Digitāls vadības panelis un moderns skārienjutīgais 12 collu multimediju displejs ir iekļauts Style un augstāka līmeņa modeļu standarta aprīkojumā. Intuitīvās vadības ierīces tiek nodrošinātas, apvienojot digitālās funkcijas ar ergonomiskām pogām un slēdžiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma