Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” ļaus izstrādātājiem savās lietotnēs integrēt “ChatGPT”

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “OpenAI” nupat nācis klajā ar vairākām izmaiņām, kas attiecas uz mākslīgā intelekta (AI) čatbotu “ChatGPT“. Viens no galvenajiem jaunumiem ir tāds, ka uzņēmums sācis piedāvāt izstrādātāju API priekš “ChatGPT”. Tas nozīmē, ka izstrādātāji savās lietotnēs varēs integrēt “ChatGPT” čatbotu.

    Norādīts, ka jaunajā “ChatGPT” API tiks izmantots AI modelis “GPT-3.5-turbo”. Tas ir tas pats modelis, kas integrēts pasaules slavu ieguvušajā čatbotā. Līdz ar to izstrādātāji savās lietotnēs varēs izmantot nemainītas vai uzlabotas “ChatGPT” versijas. Vienlaikus “ChatGPT” API neaprobežosies tikai ar iespēju piedāvāt tērzēšanu ar robotu, bet sniegs arī citas mākslīgā intelekta funkcionalitātes.

    Reklāma

    Viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas jau izmanto “ChatGPT” API, ir “Snap”, kas savā lietotnē “Snapchat” integrējis tērzēšanas robotu “MyAI“. Pašreiz tas spēj atbildēt uz vienkāršiem, ikdienišķiem jautājumiem, dalīties ar idejām, padomiem, kā arī uzrakstīt īsus dzejoļus. Tiesa, šī funkcionalitāte pagaidām pieejama vienīgi “Snapchat Plus” maksas abonementa lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma