Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ieguldīs papildu 1 miljardu eiro savā zinātnes un attīstības centrā Vācijā

    Jaunākie raksti

    Apple ofisi atrodas ne tikai Amerikā, bet daļa arī Eiropā. Uzņēmums nācis klajā ar paziņojumu, ka Vācijas attīstības centrā tiks ieguldītas vēl viena miljarda dolāru lielas investīcijas.

    Jaunās investīcijas ir paredzētas tam, lai veidotu dizainu un celtu jaunu attīstības centru, kurā Apple komanda varēs nākt kopā un strādāt pie inovācijām. Minhenē atrodas izpētes un attīstības komandas, kuru darbs ir kritiski svarīgs, lai radītu produktus ar labāku darbību, efektivitāti un enerģijas taupīšanu. Runa ir par Apple procesoru izstrādi.

    Jaunā Minhenes centra paplašināšana ļaus nodrošināt vairāk nekā 2000 darbinieku sastrādāšanos, lai strādātu pie procesoru dizaina, jaudas pārvaldīšanas mikroshēmām, kā arī nākotnes bezvadu tehnoloģijām. Saistībā ar jaunajām investīcijām, Apple aizņems vēl citas ēkas, un Vācija jau ir un kļūs par galveno uzņēmuma attīstības centru Eiropā.

    Apple norādījis, ka pēdējo piecu gadu laikā Vācijā uzņēmums ir investējis jau vairāk nekā 18 miljardus eiro 800 vācu kompānijas. Protams, tas nav pārāk liels pārsteigums, jo Vācija ir viena no lielākajām valstīm un ekonomikām Eiropas Savienībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    06.03.2023 09:21

    Gājiens diezgan acīmredzams – pēdējā laikā ES nopietni ķērusies pie patērētājiem nedraudzīgajām praksēm un Apple sāk just apdraudējumu savai virspeļņai. Vācijai pagaidām ir liela ietekme ES un lēmumu pieņemšanā tā ir smagsvars, steidzīgi jāpiedāvā kāds burkāns apmaiņā pret ietekmes sviru.

    Reklāma