Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” 2027. gadā plāno izlaist papildinātās realitātes brilles, kas “satricinās visu nozari”

    Jaunākie raksti

    Pērn viens no lielākajiem “Meta” notikumiem bija virtuālās realitātes (VR) briļļu “Meta Quest Pro” izlaišana, kas maksā 1500 USD. Ņemot vērā aktīvo darbību metaversa un virtuālās, papildinātās realitātes (AR) jomās, skaidrs, ka “Meta” pie tā negrasās apstāties. Uzņēmums ar darbiniekiem izrunājis jaunākos plānus saistībā ar VR un AR aparatūru, kas ietver pilnvērtīgu papildinātās realitātes briļļu izlaišanu 2027. gadā.

    Jaunās AR brilles, pēc Marka Zakerberga teiktā, būs “Meta” “”iPhone” moments”. Viņš skaidro, ka tās varētu “satricināt nozari un kļūt tikpat populāras kā “iPhone”.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka “Meta” jaunās AR brilles būs izcili piemērotas metaversa baudīšanai. Uzņēmums norāda, ka ar tām varēs projicēt digitālos avatarus kā augstas kvalitātes hologrammas un ievietot tos reālajā pasaulē. “Meta” darbinieki jaunās brilles varēs testēt sākot no 2024. gada. Taču, tā kā jārēķinās, ka būs nepieciešami uzlabojumi, ierīce pie pirmajiem klientiem nonāks trīs gadus vēlāk – 2027. gadā. Domāju, ka ap šo laiku VR un AR briļļu tirgus būs diezgan bagātīgs (par ko “Meta” noteikti parūpēsies), tām būs plašāks pielietojums un līdz ar to arī lielāka interese no patērētājiem.

    Paralēli tam “Meta” darbinieku sapulcē tika apspriesti plāni par vēl citām VR un AR brillēm, kuras tiks izlaistas agrāk par 2027. gadu. Piemēram, šoruden “Meta” sadarbībā ar “Ray-Ban” izlaidīs otrās paaudzes viedās brilles “Ray-Ban Stories“. Vēlāk šajā gadā tirgū nonāks arī “Quest 3” VR brilles. Nākamgad uzņēmums cer laist klajā jaunas virtuālās realitātes brilles “Ventura” un 2025. gadā – “Ray-Ban Stories” trešo paaudzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    02.03.2023 12:59

    4 gadi? Tur jau tās brilles būs novecojušas :D

    Krotow
    02.03.2023 18:20

    Pēc foto šķiet ka mati arī nosirmos vienā mirklī.

    Normunds
    02.03.2023 19:01

    Droši vien gaida atbilstošas tehnolōģijas briļļu rāmim :D

    Art
    03.03.2023 13:56

    Nesen nopirku Meta quest 2….jāsaka ka esmu sajūsmā par Resident evil 4 spēli VR versijā un par visu pārējo.Jācer ka tršajā questā būs oled displejs,tad būs vispār izcili.

    Reklāma