Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify nomainīs sirsniņu ar plus zīmi, lai atzīmētu iecienītās dziesmas

    Jaunākie raksti

    Spotify sagatavojusi it kā mazas, bet pietiekami nozīmīgas vizuālās izmaiņas savā servisā, jo ierasto sirds ikonu nomainīs plus zīme, kas ļaus atzīmēt iecīnītās dziesmas, gan tās pievienot atskaņošanas sarakstam.

    Mūzikas straumēšanas serviss tagad ir apvienojis divas funkcionalitātes vienā, nomainot iepriekš esošo sirds simbolu pret plus zīmi, kas ļāva atzīmēt patīkamās dziesmas un pēc tam atvērt tās no speciālas sadaļas Liked. Tagad tiks mainīts šis princips, jo Spotify ir sapratis, ka nepietiek vien ar iespēju atzīmēt mīļāko dziesmu, bet pie viena spiediena to būtu ērti ielikt konkrētā atskaņošanas sarakstā.

    Reklāma

    Servisa pētījumi norādījuši, ka šādi ir mobilās lietotnes lietotāju paradumi. Pats Spotify gan nav sniedzis plašākus komentārus, taču ir zināms, ka jau pagājušajā gadā vizuālās un funkcionālās izmaiņas tika nodotas testēšanai. No februāra beigām tās pakāpeniski tiek izlaistas visiem iOS un Android lietotājiem, jo izmaiņas pagaidām skars tikai mobilo lietotni. Pāgaidām jaunās izmaiņas gan neredzēju savā Spotify lietotnē.

    Avots: Spotify
    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    01.03.2023 13:48

    … lūk kā jārisina savas finanšu nedienas. Būtiski risinājumi, būtiskām problēmām.

    Reklāma