Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Geekbench 6 veiks plašākus un nopietnākus viedierīču sintētiskos testus

    Jaunākie raksti

    Izstrādātāji Primate Labs izziņojuši jaunu lietotnes Geekbench 6 versiju, kas būs spējīga veikt jaunus iekārtu testus, kā arī tiks uzlabotas esošās pārbaudes, lai tās pietuvinātu mūsdienīgai ikdienas lietošanai.

    Iepriekšējā Geekbench 5 versija tika izlaista 2019. gadā, un kopš tā laika ir pagājuši jau četri gadi, kuru laikā viedierīču lietotāju paradumi ir mainījušies, un ir nepieciešami citi testu scenāriji un piegājiens. Tāpēc viena no lielākajām izmaiņām ir tā, ka testos tiks izmantotas lielākas izšķirtspējas bildes, lielākas kartes, kurās jāveic navigācija, kā arī lielāka izmēra PDF failu apstrāde.

    Reklāma

    Tāpat klāt nākuši jauni uzdevumi, kurus pārbaudīt. Piemēram, fona aizmiglošana video zvanos, bilžu apstrāde sociālo tīklu saturam, automātiskā objektu izņemšana no bildēm, kā arī dažādi mašīnmācīšanās uzdevumi un teksta analīze. Uzlabojumus saņēmis tests, kurā tiek noteikta jauda visiem procesoru kodoliem, jo iepriekš uzdevumi tika pārbaudīti caur katru atsevišķo kodolu, bet tagad tiek mērīta kopējā procesoa jauda, izpildot konkrētos darbus.

    Geekbench 6 jau ir pieejama. Pateicoties jaunajiem mērījumiem, CPU testu palaišana viedtālrunī aizņems vairākas minūtes, taču tas nozīmē, ka tie būs atbilstošāki un dziļāki. Vienīgais mīnuss, ka iOS lietotnē nevarēja saglabāt testu vēsturi, bet obligāti to nepieciešams saglabāt Geekbench mājaslapā. Jaunie mērījumi noteikti varēs sniegt padziļinātāku analīzi starp to, vai iPhone 14 Pro Max ir jaudīgāks nekā Samsung Galaxy S23 Ultra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma