Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung Galaxy Watch 5” sērijas viedpulksteņi kļūs vēl noderīgāki sievietēm

    Jaunākie raksti

    “Samsung” sagatavojis foršus jaunumus “Galaxy Watch 5” viedpulksteņu sērijas lietotājām. Kompānija izveidojusi sadarbību ar uzņēmumu “Natural Cycles”, kas plašāk pazīstams ar savu dzimstības kontroles lietotni. Partnerības ietvaros gan “Samsung Galaxy Watch 5”, gan “Galaxy Watch 5 Pro” viedpulkstenī tiks nodrošināta menstruālā cikla izsekošanas funkcija, izmantojot ādas temperatūras sensoru.

    “Samsung” temperatūras sensora tehnoloģija un “Natural Cycles” auglības noteikšanas tehnoloģija “Galaxy Watch 5” sērijas lietotājām nodrošinās uzlabotu menstruālā cikla izsekošanu, kā arī detalizētāku informāciju par savu ciklu. Piekļūt šīm iespējām varēs lietotnes “Samsung Health” sadaļā “Cycle Tracking”.

    Reklāma

    Uz lietotāja ādas temperatūru balstītā menstruālā cikla izsekošanas funkcija vismaz sākotnēji tiks piedāvāta lietotājām 32 valstīs, tostarp ASV, Lielbritānijā, kā arī Latvijā un citās Eiropas valstīs. “Samsung” informējis, ka funkcija būs pieejama 2023. gada otrajā ceturksnī, neminot konkrētāku datumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kretīns
    15.02.2023 12:17

    Vai tad Garmin pulksteņos tas jau nav sen?

    15.02.2023 14:56

    Ja Tu neesi sieviete tad Tev no temperatūras sensora nav nekāda ieguvuma – saprotu, ka apskatīties temperatūru fiziski cilvēks nevarēs. Diskriminācija :))))

    Krotow
    15.02.2023 15:23

    Ātrumā izlasījās “… viedpulksteņi kļūs vēl noderīgāki par sievietēm”. Sāku jau domāt ka autoriem pēcvalentīndienas gļuki.

    Skābene
    15.02.2023 16:36

    Jēga no šitā būs tad, kad varēs sinhronizēt ar partnera medību vai copes kalendāru! :D

    Ivis
    16.02.2023 09:29
    Reply to  Skābene

    Lai var piemeklēt sakarīgāku ģenētisko donoru, kamēr kompromisa variants tup ar badapātagu laivā :P

    Skābene
    16.02.2023 10:24
    Reply to  Ivis

    Tev tā ģenētiskā materiāla toksikoze tik ļoti spiež uz smadzenēm, ka neesi spējīgs izbaudīt brīvdienas? :)
    Jeb esi sarkanās armijas fans?

    Valdis
    22.06.2023 00:15

    nopirku jaunu Watch5 (kā reiz sievietei). Pēc vairākiem update un Bites tarifu plāna neveiksmīga palaišanas, pēc nedēļas varēju palaist. Ar standarta iestatījumiem pēc pirmā zvana Watch5 pārkarst un kļūst nelietojams. Ko tad varēs sievietei mērīt? Pirmais iespaids – nu nav testēta iekārta. Nav tā vērts.

    Reklāma