Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” samazinās SIM karšu plastmasas apjomu par 40%

    Jaunākie raksti

    Rūpējoties par apkārtējo vidi, multipakalpojumu uzņēmums “Tele2” samazinās “Tele2” SIM karšu plastmasas iepakojuma izmēru, kas ļaus savukārt samazināt izmantotās plastmasas apjomu par gandrīz 40%. Jaunais SIM karšu plastmasas ietvars izgatavots no pārstrādājamas plastmasas. Aizvadītajā gadā “Tele2” pēcapmaksas klientiem izsniedza vairāk nekā 150 000 jaunas SIM kartes, ievietotas vizītkaršu izmēra plastmasas ietvarā, kas turpmāk būs uz pusi mazāks.

    “Tele2” pagājušajā gadā jau uz pusi samazināja zīmola “Zelta Zivtiņa” SIM karšu plastmasas ietvaru, un šī gada pirmajā pusē pakāpeniski tiks tirgū ieviests jaunais “Tele2” SIM karšu iepakojums.

    “Mūsu uzņēmuma ilgtspējas centieni iet roku rokā ar uzņēmuma pamatdarbību, jo tikai tā spējam dot pienesumu vienlaikus gan uzņēmumam, gan sabiedrībai. Tādēļ šogad mēs ne tikai samazināsim izmantotās plastmasas daudzumu mūsu SIM karšu ietvariem, bet arī savos tirdzniecības centros vairs nepiedāvāsim viedierīču aksesuārus plastmasas iepakojumā. Turpmāk aksesuārus iepirksim un tirgosim tādā iepakojumā, kas ir videi draudzīgs,” stāsta “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    “Tele2” ir pirmais mobilo sakaru operators Baltijā un Ziemeļeiropā, kas saņēmis apstiprinājumu no organizācijas “Science Based Target Initiative” (SBTi) par zinātniski pamatotām darbībām, lai sasniegtu nulles līmeņa emisiju (Net-Zero Standart) mērķi 2035. gadā. “Tele2” iepērk Latvijā ražotu elektroenerģiju no 100% atjaunojamajiem energoresursiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    09.02.2023 09:11

    eSIM plastmasu nevajag vispār! Par to iepakojumu zinātnieki vēl strīdās, vai labāk cirst kokus priekš celulozes ražosānas un iepakot papīrā, vai izmatot jau esošo plastmasu un to pārstrādāt.

    Last edited 1 year ago by Skābene
    davix
    09.02.2023 09:25

    Šobrīd kā reizi ir aizsākusies diskusija par pienesumu/kaitējumu sabiedrībai no šiem priekšapmaksas pakalpojumiem, ņemot vērā šī pakalpojuma plašo izmantošanu tieši pretlikumīgām darbībām. Pašlaik plāno reģistrēt priekšapmaksas pircējus, bet ja nolems šo biznesu pārtraukt “kopējā sabiedrības labuma” dēļ, tad arī redzēsim cik īsti sociāli atbildīgs būs Tele2, vai liks šķēršļus šāda pakalpojuma likvidācijai vai nē.

    Reinis
    09.02.2023 09:56
    Reply to  davix

    SIM kartes jau tiek izsniegtas ne tikai priekšapmaksas karšu klientiem. Ziņā jau minēts, ka 150k SIM kartes tiek izsniegtas pēcapmaksas klientiem.

    Dindāls
    09.02.2023 11:54
    Reply to  davix

    Krāpnieciskie zvani no priekšapmaksas? Nu tak padomā reiz ar smadzenēm!

    Gundars
    10.02.2023 14:28
    Reply to  Dindāls

    Padomā pats! Kā reiz no priekšapmaksas. Samaksāji tos pāris eiro un anonīmi zvani kur gribi. Ne jau taupa uz priekšapmaksu.

    Krotow
    09.02.2023 10:32

    Lai taisa SIM kartes no salmiem. Pēc tam varēs izbarot kazām.

    Biteme
    09.02.2023 10:54

    Gaidām beziepakojuma zivtiņas. Pircēji nāks ar savu taru)

    Dindāls
    09.02.2023 11:53

    Bet turpinās tirgot visādas microSD kartes 1400% lielākā iepakojumā nekā pati kartele.
    Ģeniāli!

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.02.2023 13:46

    Šī ir lielākā inovācija kopš blokķēdes 💯

    Gundars
    10.02.2023 14:26

    Un viss iet pa rinķi jau miljono reizi. Uztaisa mega iepakojumu mazai sim kartei un izbazūnē, cik viņi domā par klientu, cik iepakojums pārdomāts, ērts, skaists, unikāls. Tad samazina to pašu iepakojumu par 40% un atkal bazūnē, cik viņi rūpējas par dabu. No katras kustības uztaisa šovu. Bet būtība nemainās, kampt, cik vien var un kur vien var. Domāt kaut divus soļus iuz priekšu un pa īstam atbildīgi pret apkārtējo, tas ir deficīts. Tad kad izdomāja to nejēgā lielo iepakojumu – par dabu bija pilnīgi paj..t. Tad nevajag tagad tēlot baigos norūpējušos.

    Last edited 1 year ago by Gundars
    Reklāma