Web Analytics
More
    Reklāma

    Rehabilitācijas centrs Spānijā piedāvā ārstēt nekontrolējamu kriptovalūtu iegādi

    Jaunākie raksti

    Kur tie laiki, kad par atkarībām saucām nekontrolējamu alkohola vai narkotiku lietošanu, jo tagad pasaulē ir tādi rehabilitācijas centri, kas piedāvā ārstēt atkarību no nekontrolējamiem ieguldījumiem kriptovalūtās.

    Par šādu pakalpojumu paziņojis luksusa klases rehabilitācijas centrs “The Balance“, kura galvenā mītne atrodas Maljorkā, bet divas filiāles Londonā un Cīrihē. Tas ir labklājības centrs, kuru finansējusi nauda no Šveices, un tas ir paredzēts cilvēkiem, kuri var atļauties augstas klases un dārgas rehabilitācijas.

    Reklāma

    Kā norāda iestāde, tad 1% no visiem, kuri ikdienā nodarbojas ar kriptovalūtu tirdzniecību, kļūst par atkarīgajiem no šīs nodarbes. Viens no centra klientiem ir bijis vīrietis, kurš katru nedēļu ir veicis ieguldījumus kriptovalūtās 200 tūkstošu dolāru apmērā. Pats rehabilitācijas kurss noritēs četras nedēļas, kuru laikā notiks terapijas sesijas, joga un masāžas. Pakalpojums gav nav no lētajiem, jo tā izmaksas var sasniegt 75 tūkstošus dolāru, kas it nemaz nav lēti.

    Tāpat “The Balance” strādā arī ar ierastajam atkarībām kā alkohols, narkotikas un uzvedības problēmas. Jautājums, vai no šādas kriptovalūtu pirkšanas aizraušanās var izārstēties un sākt to kontrolēt vien četru nedēļu laikā. Spānijā esošais rehabilitācijas centrs gan nav pirmais šāda pakalpojuma sniedzējs, jo jau no 2018. gadā līdzīgi servisi tikuši sniegti Skotijā un Taizemē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    08.02.2023 09:41

    Healing from mass adaption, dude.

    Krotow
    08.02.2023 20:59

    Un kursa apmaksa tikai kripto.

    Reklāma