Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpinoties kriptomilžu krišanai, bankrota pieteikumu iesniedzis arī “Genesis”

    Jaunākie raksti

    Kriptovalūtu biržas FTX krišana, bez šaubām, bija 2022. gada skaļākais notikums kriptovalūtu nozarē. Tā rezultātā lielus zaudējumus cieta ne tikai parastie investori, bet arī FTX partneri, kuri tur glabāja daļu savu līdzekļu. Drīz pēc tam, kad FTX paziņoja par bankrotu, ar līdzīgām vēstīm nāca klajā kriptovalūtu aizdevējs “BlockFi“. Izskatās, ka šo gadu nepārcietīs vēl viens ievērojams spēlētājs kriptonozarē. Kriptovalūtu aizdošanas un tirdzniecības konglomerāts “Genesis”, kurā ietilpst vairāk nekā 200 uzņēmumu, nupat pieteicis bankrotu.

    “Genesis” bija viens no lielākajiem FTX aizdevējiem un novembrī pēc kriptovalūtu biržas krišanas nolēma apturēt aktīvu izņemšanu no platformas. Savukārt šī mēneša sākumā “Genesis” samazināja savu darbaspēku par 30%. Laikraksts “Financial Times” janvārī ziņoja, ka “Genesis” kreditoriem ir parādā vairāk nekā trīs miljardus ASV dolāru. No tiem gandrīz vienu miljardu dolāru uzņēmums ir parādā savas pārvaldītās kriptovalūtu biržas “Gemini” klientiem.

    Reklāma

    Pērnā gada novembrī “Genesis” mēģināja piesaistīt vairāk nekā vienu miljardu dolāru no dažādiem investoriem, tostarp “Binance”. Taču acīmredzot ar to nav veicies spoži. Vienlaikus “Genesis” atklājis, ka tā īpašumā ir vairāk nekā 150 miljoni dolāru, lai finansētu savu darbību, kā arī uzņēmuma pārstrukturēšanu.

    Pieteikumu par bankrotu “Genesis” iesniedza 19. janvārī. Uzņēmuma pagaidu izpilddirektors informējis, ka kompānija šobrīd ved sarunas ar savu mātesuzņēmumu “Digital Currency Group” un kreditoriem, lai kaut ko glābtu. “Genesis” pārstrukturēšana šobrīd rādās kā efektīvākais veids, kā izdarīt mazāko kaitējumu visām iesaistītajām pusēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slapjais Bebrs
    21.01.2023 12:36

    Ha ha, mass adoption …

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.01.2023 01:30
    Reply to  Slapjais Bebrs

    vecīt

    Gundars
    21.01.2023 13:20

    Ak šie tukšā gaisa konglomerāti…

    Usinss
    21.01.2023 15:33

    Nu bet. Bitcoin rezolūcijā tak teikt- decentralizēta. NOtiek centralizēto biržu nāve, kā paredzēts pašā maksājumu sistēmā… kas tur tāds? Nu nebūs šeit izi vārīšanās kā ar akcijām… burbulis plīst. Tagad jāatgriežas pie lielā CO2 daudzuma, ko izdala norēķinu sistēma. Daudzas valstis jau sāks ieviest CO2 nodokli nozarēs, lai mazinātu negatīvo ietekmi… tad BTC un citas kripto valūtas iznīks dabiskā nāvē… paliks tikai stiprākās..

    Double Press Store
    22.01.2023 10:27
    Reply to  Usinss

    Vislielāko kaitējumu rada elektroenerģijas ražošana, elektro auto apgāde ar elektrību sāk radīt turpmāk milzīgu patēriņu un pieprasījumu uz konkrētiem patērētājiem. … … Ierīces, kuras darbojas, izmantojot elektroenerģiju (tālruņi, datori, trauku mazgājamās mašīnas un kafijas automāti) tiek izmantotas katru dienu un atvieglo mūsu dzīvi. Elektrība mūsu mājās tiek piegādāta, izmantojot elektriskos ģeneratorus. Mūsdienu elektriskie ģeneratori darbojas uz tāda paša principa kā ģenerators, kuru 1831. gadā izgudroja Maikls Faraday. Visbiežāk izmantotie ģeneratori ir maiņstrāvas (alternatīvās strāvas) ģeneratori, kas ir ikdienas enerģijas ģeneratori. Definīcija Elektriskais ģenerators ir ierīce, kas pārvērš mehānisko enerģiju elektriskajā enerģijā. Likums, kas to regulē, ir Faraday izgudrots princips “elektromagnētiskā indukcija”. Princips nosaka, ka mainīgs magnētiskais lauks rada spriegumu vadītājā. Ir divu veidu elektriskie ģeneratori: maiņstrāvas un līdzstrāvas (līdzstrāvas) ģeneratori. Maiņstrāvas ģenerators rada strāvu, kas nepārtraukti maina virzienu, un līdzstrāvas ģenerators rada strāvu, kas plūst tikai vienā virzienā. Daļas Maiņstrāvas ģeneratora pamatdaļas ir mehāniskā jauda, ​​magnēti un viens vai vairāki rotori. Bez nevienas no šīm detaļām elektrību nevar saražot. Katrai daļai ir sava loma. Kā tas strādā Katrs atoms sastāv no vienāda skaita protonu (pozitīvu) un elektronu (negatīvu). Dažiem materiāliem (ko sauc par vadītājiem) ir brīvi turēti elektroni, kas var plūst no viena atoma uz otru. Elektronu plūsmu sauc par… Read more »

    Last edited 1 year ago by Double Press Store
    Karlis
    22.01.2023 22:33

    Un??

    REALAIS
    21.01.2023 15:49

    Cilvēku daba parāda kas ir kas. Kripto valūtas, NFT, visi skrien pēc ātras naudas un beigās čuš vien sanāks. Kuri paspēja nopelnīt lielo piķi piramīdu shēmās, labi viņiem. Bet kur ir vinnētāji, tur otrā pusē ir zaudētāji. Līdzjūtība tiem.

    On-Off
    21.01.2023 15:55
    Reply to  REALAIS

    Precīzi pateikts.

    Krotow
    21.01.2023 16:27
    Reply to  REALAIS

    Palasot par to, kā viņi savu naudu pazaudēja, visbiežāk izrādās, ka tur ir vecais labais netikums – gribēja tikt pie ātras naudas, darot neko. Tapēc žēl viņus nav nemaz.

    REALAIS
    21.01.2023 18:49
    Reply to  Krotow

    Arī fakts, tikai par vēlu nāca. Bet tad ieslēdzas Plāns B. Palikušie viens otru uzmundrina, lai tik nepārdod un turās pie savām monētām, jo 100%, ka tūlīt, tūlīt viss atnāks ar uzviju.

    Pasekoju līdzi tai sāgai ar Yūtūberi Logan Paul un CryptoZoo… Cilvēki kā traki leca iekšā, kamēr 2 džeki no Logan Paul komandas izcēla ap 8-9 miljonus un aiztinās no visiem, un šis LP spirinās pretī, ka ne pie kā nekur nav vainīgs :D
    Bet kur ir aitas, ir cirpēji.

    Krotow
    22.01.2023 00:08
    Reply to  REALAIS

    Mēģinājums ievilkt citus jau redzami neveiksmīgā pasākumā ir no tā paša. Vai nu cer ka nākamie piramīdā ienākušie vismaz pašam ļaus iziet pa nulēm. Vai vienkārši riebīgs raksturs, kur kad jau ir slikti pašam tad lai deg citi arī. Nu gadās arī pozitīvismā krituši idioti, kuriem vienmēr liekas ka viss būs labi.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.01.2023 01:26
    Reply to  REALAIS

    Kur tieši viņi lēca iekšā?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.01.2023 01:29
    Reply to  Krotow

    Investēšana jeb aktīvu iegāde tieši arī paredz darīt neko – darbs (parasti) jau ir izdarīts agrāk – no turienes arī nauda aktīvu iegādei

    Janis
    22.01.2023 10:19

    Pūļa cilvēks nesen stāvēja garās rindās pēc iphoniem! Kad sāksies buļļu cikls tad arī tieši tāpat stāvēs pēc kripto!

    Reklāma