Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram”, iespējams, strādā pie profila maksas verifikācijas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Saistībā ar profila verifikāciju viena no lietotnēm, kur tas tiek aktīvi izmantots, ir “Twitter”. Tiesa gan, uzņēmuma vadītājs Īlons Masks pēdējo mēnešu laikā paspējis sacelt pamatīgu haosu saistībā ar profila verifikāciju un zilās nozīmītes saņemšanu. Vienlaikus zināmais lietotņu pētnieks Alesandro Peluci nesen pamanījis izmaiņas “Instagram” kodā, kas liecina, ka uzņēmums, iespējams, izstrādā maksas profila verifikācijas funkciju, kas daudz neatšķirtos no “Twitter” gaiši zilajām emblēmām.

    Peluci norādījis, ka nesen atklātajos “Instagram” koda fragmentos ievērojis skaidru atsauci uz “maksas zilo emblēmu” un jaunu produktu, kas būtu balstīts uz abonementa principa. Būtiski, ka šādu pašu atsauci lietotņu pētnieks ievērojis arī “Facebook” lietotnes kodā. Tas varētu liecināt par to, ka “Meta” apsver piedāvāt maksas profila verifikāciju visās savās platformās.

    Reklāma

    Koda fragments, kas apliecina, ka zilā nozīmīte ir ceļā uz “Meta” lietotnēm

    Pagaidām gan šis ir vienīgais pierādījums, ka “Instagram” varētu piedāvāt maksas profila verifikāciju. Turklāt, pats uzņēmums atteicies sniegt komentārus par to.

    Jāpiezīmē, ka līdz šim pie “Instagram” zilās nozīmītes bijusi iespēja tikt vien augsta līmeņa personām, slavenībām un globāliem zīmoliem, organizācijām. Tomēr arī parastie ikdienas lietotāji izrādījuši vēlmi iegūt šādu profila statusu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.02.2023 12:31

    Varēja gan vispirms salabot mistisku konta nobloķēšanu burtiski dažas sekundes pec tam kad konts atjaunots caur Instagram atbalstu.

    Reklāma