Web Analytics
More
    Reklāma

    Rode izlaiž NTH-100M – savas pirmās austiņas, kas būs aprīkotas ar mikrofonu

    Jaunākie raksti

    Kaut arī zīmols Rode saistās ar dažādiem mikrofoniem, tad tikai pagājušajā gadā uzņēmums izlaida pirmās austiņas. Tagad šis modelis ticis papildināts ar mikrofonu, kas pēc uzņēmuma vārdiem varēšot nodrošināt podkāstu ieraksta kvalitāti.

    Jaunais austiņu modelis NTH-100M ir balstīts uz pagājušajā pavasarī izlaisto NTH-100 modeli, kaut arī dizains ir nedaudz atškirīgs. Lielākā izmaiņa būs noņemamais kondensatora tipa mikrofons. Kaut arī Rode apgalvo, ka šis mikrofons sniegs tādu pašu kvalitāti kā esošie atsevišķie mikrofoni, tas jāuztver ar veselīgu kritiku.

    Reklāma

    Austiņas būs aprīkotas ar 40mm draiveriem, kas nodrošinās ārkārtīgi precīzu frekvenci ar zemu skaņas kropļojumu. NTH-100M austiņas ir veidotas tā, lai sniegtu optimālu akustisko skanējumu, bet ar putām apvilktie ausu uzgaļi nodrošinās ārējo skaņu izolāciju. Konkrētais modelis gan nav saņēmis aktīvo trokšņu slāpēšanu, un to nebūs iespējams savienot ar Bluetooth savienojumu.

    NTH-100M maksās 189 USD, bet būs iespēja atsevišķi iegādāties pievienojamo mikrofonu par 69 USD, ko pielikt NTH-100 modelim. Šīs austiņas varētu noderēt gan labam skanējumam, lai klausītos dažādus podkāstus un audio materiālus, kā arī pašam ierakstīt podkāstus, piedalīties video zvanos vai videospēļu straumēšanai. Lietojums ir visai plašs, un izskatās, ka tas vairāk ir vērsts to virzienā, kas novērtē un kam nepieciešams labs balss ieraksts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aldis
    05.02.2023 20:24

    Cik maksā?

    Kursors.lv
    05.02.2023 21:35
    Reply to  Aldis

    219 eiro

    Reklāma