Web Analytics
More
    Reklāma

    Rode piedāvā AI-Micro adapteri, kas ļauj iPhone padarīt par ierakstu studiju

    Jaunākie raksti

    Audio aprīkojuma eksperti no Rode izlaiduši jaunu produktu AI-Micro, kas ērtā veidā ļaus ierakstīt un apstrādā audio materiālu no diviem mikrofoniem, to pievienojot viedtālruņiem vai portatīvajiem datoriem.

    Rode AI-Micro ir adapteris, ar kura palīdzību ir iespējams ierakstīt skaņu no diviem atsevišķiem mikrofoniem, kā arī pievienojot austiņas, augstas kvalitātes skaņas izejai. Tātad AI-Micro ir divas 3,5mm pieslēgvietas mikrofoniem, kā arī viena audio izejai. Mazais adapteris nodrošinās augstas kvalitātes 24-bit/48kHz audio ierakstu, kā arī nodrošinās nulles aiztures skanējumu pašam klausītājam. Un tas viss 20 gramus smagā ierīcē.

    Reklāma

    AI-Micro būs iespējams savienot ar dažādām citām ierīcēm, jo komplektā nāks gan USB-A, USB-C un Lightning kabeļi, līdz ar to adapteri var savienot gan ar iPhone, gan Android tālruni, portatīvo datoru vai planšetdatoru. Šī varētu būt lieliska ierīce tiem, kuri vēlas būt mobili un ierakstīt podkāstus jebkurā vietā, kā arī vienkārši viegli lietojama iespēja veidot kvalitatīvāku audio saturu. Papildu tam Rode piedāvās izmantot savu bezmaksas Rode Connect lietotni, kurā apstrādāt ierakstīto materiālu, līdz ar to var teikt, ka viedtālruņus var visai ērti padarīt par mazām ierakstu studijām.

    Rode AI-Micro ierīces cena Eiropā ir 79 EUR, kas ir visai draudzīgs variants arī maciņam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma