Web Analytics
More
    Reklāma

    Rode Connect programma ļaus reizē pieslēgt četrus mikrofonus savā datorā un veikt audio ierakstu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Rode, kas ikdienā piedāvā dažāda veida mikrofonus un saistīto tehniku audio ierakstiem, ir izveidojis jaunu programmu Rode Connect, kas ļauj ērtā veidā pieslēgt līdz pat četriem mikrofoniem uzreiz datorā un veikt skaņas ierakstu.

    Šobrīd ļoti daudzi cilvēki ir izmēģinājuši savu roku podkāstu jomā, kā arī skaņas ierakstu kvalitāte un pielietojamība ir aktualizējusies dažādās citās jomās pandēmijas laikā, līdz ar to arvien aktuālāk kļūst tieši ērti lietojama tehniskā puse, jo viss nav tik vienkārši, kā kaut ko pieslēgt datoram un ierakstīt. Šeit palīgā varētu nākt Connect programma, kas ļaus uzreiz mikrofonus savienot datoru un veikt ierakstu, paralēli veicot dažādus regulējumus.

    Reklāma

    Tiesa, vislielākais ierobežojums ir tas, ka šobrīd iespējams izmantot tikai vienu uzņēmuma ražoto mikrofonu NT-USB mini (cena 109,99 EUR), un tas ir tāpēc, ka šī mikrofona digitālā signāla apstrāde ļauj datoram saņemt mazāk informācijas un līdz ar to efektīvāk strādāt. Taču šis mikrofons noteikti neizceļas ar augstāko skaņas kvalitāti kopējā Rode produktu piedāvājumā, un vismaz šobrīd nebūs iespējams iegūt labāko skaņu, tomēr šeit noteikti svarīgs ir subjektīvais vērtējums. Uzņēmums norāda, ka nākotnē paredzēts paplašināt pieejamo mikrofonu klāstu, kuri būs spējīgi savienoties ar Rode Connect.

    Domāju, ka vismaz savam mājas podkāstam un ierakstu kvalitātei šis risinājums noteikti varētu būt visai draudzīgs un ērts, kā arī programmas interfeiss un uzbūve var noderēt audio straumēšanai tiešraidē, jo ar tās palīdzību ir iespējams ērti palaist skaņu no YouTube vai Zoom, kā arī lokāli no datora.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma