Web Analytics
More
    Reklāma

    HBO piedāvā bez maksas noskatīties pirmo “The Last of Us” epizodi

    Jaunākie raksti

    15. janvārī skatītāju vērtējumam tika nodota uz slaveno videospēli “The Last of Us” balstītais seriāls “The Last of Us”. Esam jau rakstījuši, ka tā pirmā epizode izrādījās ārkārtīgi veiksmīga, to noskatoties vairāk nekā 20 miljoniem interesentu un saņemot augstu kritiķu vērtējumu. Nupat jau iznākusi arī “The Last of Us” trešā epizode. Taču, paturpinot vēl par pašu pirmo epizodi, HBO to piedāvā noskatīties par baltu velti.

    Ņemot vērā sajūsmas pilnās atsauksmes gan no skatītājiem, gan kritiķiem, kā arī milzīgo interesi, HBO nolēma “The Last of Us” pirmo epizodi piedāvāt bez maksas. Uzņēmums norāda, ka joprojām ir daudz interesentu, kuri nevar atļauties iegādāties HBO abonementu, bet labprāt noskatītos vismaz seriāla pirmo epizodi. Te laikam arī jāņem vērā, ka ne visi seriāla skatīšanai vēlas izmantot apkārtceļus un lejupielādēt to nelegāli.

    Reklāma

    Šādu ekskluzīvu iespēju HBO piedāvā skatītājiem ASV un Eiropā, izmantojot “Sky TV”. Skatītājiem pieejama pilna “The Last of Us” pirmā epizode, kas ir 1h 20 minūtes gara. Sagaidāms, ka tā rezultātā strauji pieaugs arī to skaits, kuri noskatījušies šo pirmo epizodi, iespējams, uzstādot jaunus rekordus ne tika HBO seriālu vidū, bet arī kopumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    31.01.2023 12:06

    bezjēgas raksts.

    Capture.JPG
    REALAIS
    31.01.2023 14:08
    Reply to  digitalk

    VPN var tev palīdzēt apiet šo ierobežojumu

    digitalk
    31.01.2023 14:12
    Reply to  REALAIS

    vai nav vienalga kā zagt? torrenti ir universālāki + strādā arī ar lēnāku internetu, kur strīms rijas ciet. komentārs ir par bezjēgas rakstu, kura autors nav pat pakasījies, lai pārliecinātos vai bezmaksas piedāvājums pieejams LV.

    Last edited 1 year ago by digitalk
    digitalk
    31.01.2023 14:27

    nezinu, mani seriāls neinteresē.

    Rūdolfs Rancāns
    31.01.2023 15:51

    Jā, labi gan.
    Vēl stulbāk ir maksāt par tet, bet tāpat kačāt mūsdienām daudz atbilstošāku 4k/hdr versiju :/

    Karamba
    01.02.2023 07:43

    Kristapiņš skatos ir iemācījis pareizo attieksmi.
    Kur links uz sēriju? Jāmeklē pa avotiem, tēmām vai vēl kaut kur?

    Abc
    31.01.2023 12:31

    Torrentos iznāk ātri un kvalitatīvi, ar visiem subtitriem un neko nav jāmaksā. Iemet uz downloaderi, automātiski novelk un vakarā aizej mājās skatīties caru Plex serveri.

    Flare
    01.02.2023 12:10

    Torenti izzdudīs dabiski, kad būs 1 platforma, kas sevī apvienos video saturu no dažādiem veidotājiem par sakarīgu abonēšanas maksu. Agrāk bija populāri kačāt MP3 no dažādām kreisajām vietnēm, bet tagad reti kurš ar to nodarbojas – kāpēc gan to darīt ja ir servisi kas piedāvā plašu un kvalitatīvu mūzikas saturu?

    Mārtiņš
    02.02.2023 00:30

    3 sēeriju gaidījām ai, ai, ai, cik ļoti…Taču sagaidot – milzīga vilšanās. Likās pilnīgi sveša filma par piedodiet, pediņiem… Nožēlojami… Vai gaidam 4 sēriju – paldies, vairs nē, mēs esam normāla, konservatīva ģimene, kam ir bērni, suns, kaķis, vīrs (vīrietis) un sieva(sieviete). Ja pēc 3 sērijas imdb joprojām reitingi tur virs 9… Tad, piedošanu, ar kino ir slikti…

    Kursors.lv
    02.02.2023 00:49
    Reply to  Mārtiņš

    Vilšanās? Manuprāt, šāda trešā sērija šo seriālu paceļ par kārtu augstākā kvalitātē salīdzinājumā ar citiem postapokaliptisko zombiju seriāliem. Ļoti skaista epizode!

    nukastasir
    03.02.2023 13:59

    jā, nez kā lai galvenie varoņi tiek pie ieročiem un mašīnas, lai nedaudz dinamiskāk viss notiktos? ideju nav jau 3.sērijā, tāpēc uztaisa vienu ķipa side quest ķipa atskats pagātnē, kur divi geji čamdās, laimīgi nomirst un atstāj visu galvenajam varonim…
    vēl tikai obligātais mello īpatsvars nav sasniegts, kaut gan tie varbūt bija tā kaulu čupa, tikai man nepieleca…

    ļoti banāla sērija.

    Reklāma