Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla rūpnīca Berlīnē gatava ievērojami palielināt ražošanas apjomus

    Jaunākie raksti

    Vācijas amatpersonas tikšanās laikā ar arodbiedrību “IG Metall” atklājušas, ka Tesla rūpnīca Berlīnē ir gatava tam, lai tajā ievērojami palielinātu ražošanas apjomus, turklāt arī Vācijas puse vēlas, lai Berlīnē ražotu vairāk Tesla automašīnu. Valsts ekonomikas ministrijas cilvēki aicina ražotāju palielināt ražošanu, lai apmierinātu pieprasījumu.

    Ja ticam informācijai, kas pienāk no Vācijas, tad Tesla šajā rūpnīcā pēdējā laikā ik nedēļu piesaista ap 200-300 jauniem darbiniekiem, savukārt kopējais darbinieku skaits rūpnīcā jau sasniedzis 9000 cilvēkus. Tāpat notiek rūpnīcas paplašināšanās darbi un uzsākts šis projekts. Lai arī rūpnīca strādā jau nepilnu gadu, ražošanas apjomu palielināšana Berlīnē bijusi problemātiska.

    Iepriekš izskanējušas ziņas, ka Tesla ir problēmas piesaistīt jaunus darbiniekus un noturēt esošos. Atsevišķos gadījumos un strīdos iesaistījusies arī “IG Metall” arodbiedrība, savukārt Tesla darbinieki apmeklē arodbiedrības biroju, lai ziņotu par lietām, kas viņus neapmierina.

    Pagaidām Berlīnē tiek ražotas tikai Model Y automašīnas, kas ir ļoti populāras visā Eiropā. Pēc tam, kad Tesla samazinājusi cenas Eiropā, pieprasījums pieaudzis, noliktavas tukšojas. Iepriekš izskanējis, ka Berlīnē iespējams saražot ap 3000 Model Y vienībām nedēļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma