Web Analytics
More
    Reklāma

    „Helmes“ uzsāk sadarbību ar CERN, lai veicinātu zinātnes digitalizāciju

    Jaunākie raksti

    Viens no Baltijas vadošajiem digitālo inovāciju uzņēmumiem “Helmes“ ir uzsācis sadarbību ar Eiropas Kodolpētījumu organizāciju, kļūstot par vienu no oficiālajiem programmatūras izstrādes un digitalizācijas partneriem. Organizācijas apņēmušās īstenot ilgtermiņa stratēģisko sadarbību, pirmie projekti palīdzēs attīstīt personālvadības un drošības lietojumprogrammu sistēmas.

    „Helmes Latvia“ izpilddirektors Viesturs Bulāns uzsver: “Šī sadarbība ne tikai apliecina mūsu kvalitāti, bet arī sniedz plašas iespējas esošajai komandai un jaunajiem talantiem, kuri vēl tikai meklē vietu savas karjeras izaugsmei. Viena no priekšrocībām karjerai „Helmes“ ir tāda, ka paveras starptautiskas iespējas, darbs aizraujošos un interesantos projektos, tostarp ar tādiem zinātnes gigantiem kā CERN.“

    Reklāma

    Runājot par sadarbību ar CERN, „Helmes“ partneris Tarmo Kīvits (Tarmo Kiivit) uzsver: „Sistēmu izstrādē ir iesaistītas divas komandas – mūsu Java programmēšanas komanda strādā ar personālvadības risinājumiem, savukārt dizaina komanda atjauno drošības portālu dizainu un lietotāju pieredzi. Abām organizācijām ir līdzīgas vērtības un tās ir vērstas uz attīstību, kas ir stabils pamats veiksmīgai ilgtermiņa sadarbībai.“

    “Esam ļoti priecīgi, ka sadarbojamies ar „Helmes“ komandu, kas jau ir sniegusi vērtīgu ieguldījumu mūsu mērķu sasniegšanā,“ sacīja Dereks Matisons (Derek Mathieson), CERN Biznesa skaitļošanas grupas vadītājs. Lai veicinātu zinātnes digitalizāciju, CERN bija nepieciešams ilgtermiņa stratēģiskais partneris ar atbilstošu pieredzi publiskajā un privātajā sektorā.

    Kursors.lv komentārs: Helmes ir tas, kas kādreiz bija Lattelecom Technology un tas kādreiz bija MicroLink Latvia un pirms tam – Fortech. Tāpēc arī informējam par šī igauņiem piederošā, bet ar Latviju saistītā uzņēmuma aktualitātēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma