Web Analytics
More
    Reklāma

    CNET sola kādu laiku vairs nepublicēt automātiski ģenerētus rakstus

    Jaunākie raksti

    Nesen mēs vēstījām par to, ka populārais medijs CNET ir pasācis izmantot mākslīgā intelekta rīkus, lai publicētu automātiski ģenerētus rakstus. Tas tika darīts slēpjot šo faktu ne tikai no lasītājiem, bet pat saviem darbiniekiem. Skaidrs, ka šis triks beidzās ar diezgan lielu traci un sašutinātiem rakstiem citos medijos.

    Tagad CNET vadība ir lēmusi uz laiku apturēt šo praksi un notikušo skaidro arī saviem darbiniekiem. Ir ticis izmantots pašu izstrādāts mākslīgā intelekta risinājums un par tā darbību zināja neliels skaits darbinieku. Lai arī šobrīd šādā veidā radīta satura publicēšana ir apturēta, nākotnē CNET plāno turpināt aizsākto praksi. Tomēr sola precīzāk norādīt satura tapšanas veidu.

    Reklāma

    Šāda pieeja ir ļāvusi CNET ātri un lētāk radīt saturu, kas speciāli veidots, lai augsti kotētos meklētājservisu rezultātus un attiecīgi ģenerētu lielu apmeklējumu un skatījumus/klikšķus uz rakstos ievietotajām reklāmām. Te īsti neko nevar pārmest, jo nauda taču nesmird, ja lasītāju lojalitātei ir diezgan zema prioritāte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ezgg
    23.01.2023 12:06

    Ne ne, gan jau lietoja ChatGPT un tagad, kad par tā lietošanu grib iekasēt 42 $ mēnesī, šie pārdomāja :D

    Reklāma