Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” jaunā funkcija ļaus uz noteiktu laiku aizmirst par lietotnes eksistenci

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka sociālie tīkli ikdienā “apēd” ļoti daudz mūsu laika. Nereti tikai viens paziņojums var viegli novērst uzmanību no ikdienas darbiem un uz vairākām minūtēm ievilināt virtuālās pasaules džungļos. Vēloties kaut kā risināt šo problēmu, “Instagram” nācis klajā ar vairākām jaunām funkcijām, kā lietotājam labāk kontrolēt savu lietotnē pavadīto laiku. Viena no tām ir “Quiet Mode”, kas ļauj iestatīt konkrētu laiku, kad lietotājs nevēlas saņemt “Instagram” paziņojumus.

    “Quiet Mode” darbojas līdzīgi kā funkcija “Do Not Disturb” jeb “Netraucēt”. Kad šī iespēja ir aktivizēta, “Instagram” uz lietotāja ierīci nesūtīs nekādus paziņojumus. Ja funkcija ir aktivizēta, tas parādīsies arī lietotāja “Instagram” profilā, kur būs redzama atzīme, ka persona nevēlas tikt traucēta jeb atrodas “Quiet Mode” režīmā. Līdz ar to ikviens, kurš mēģinās lietotājam nosūtīt ziņu, saņems automātisku atbildi, ka lietotājs nav pieejams. Būtiski, ka iespējams atzīmēt, lai “Quiet Mode” tiktu automātiski aktivizēta noteiktos diennakts laikos.

    Reklāma

    Avots: Instagram

    “Instagram” norāda, ka izmantot šo funkciju vairāk mudinās tieši pusaudžus, ja novēros, ka viņi pavada pārāk daudz laika šajā lietotnē. “Quiet Mode” no 19. janvāra pieejama Austrālijā, Kanādā, Īrijā, Jaunzēlandē, ASV un Lielbritānijā, vēlāk arī citviet.

    Bez šīs “Instagram” pievienojis vēl virkni citu kontroles iespēju, kas vairāk fokusētas uz saturu. Konkrētāk, lietotājs var norādīt, kāda veida ieteiktais saturs viņu neinteresē. Ņemot šo vērā, “Instagram” pielāgos ieteikto saturu lietotāja vēlmēm un parādīs tikai tāda veida attēlus un video, ko lietotājs vēlas redzēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    23.01.2023 12:09

    Es varu ieteikt labāku un drošāku veidu, kā panākt, lai instagram (un citas nevajadzīgas programmas) netraucētu – ir tāda iespēja kā atinstalēt aplikāciju, vai vēl labāk izdzēst kontu, vai vispār to nekad neizveidot.

    Last edited 1 year ago by geksis
    Reklāma