Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” varēs publicēt arī teksta ierakstus

    Jaunākie raksti

    Turpinot piedāvāt arvien jaunas funkcijas lietotāju pieredzes uzlabošanai, “Instagram” šobrīd strādā pie “Text mode” – iespējas, kas ļaus publicēt teksta ierakstus. Vienlaikus šī funkcija nelīdzināsies tam, kā teksta ierakstus veido un kopīgo, piemēram, “Facebook” vai “Twitter”. “Instagram” šādus ierakstus ļaus publicēt tikai kā attēlus.

    Pazīmes, ka “Instagram” darbojas pie “Text mode” iespējas, pirmo reizi pamanīja pazīstamais lietotņu pētnieks Alesandro Peluci. Pēc viņa teiktā, jaunā funkcija lietotājam ļaus izveidot teksta ziņu un publicēt to kā attēlu, kam iespējams pievienot krāsainu fonu. Zināms, ka šajos teksta ierakstos lietotāji varēs pievienot arī saites uz citiem saviem sociālo tīklu profiliem, taču pagaidām nav skaidrs, vai šīs saites varēs arī atvērt.

    Reklāma

    Līdzīga funkcija jau šobrīd darbojas “Instagram”. Tiesa gan, lietotāji šāda veida ierakstus var publicēt vienīgi īso stāstu jeb storiju formātā. Nav zināms precīzi, kad jaunā funkcija “Text mode” nonāks pie lietotājiem, taču, domājams, līdz vasarai tā jau būs aktīva.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma