Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” uzlauzto kontu īpašniekiem atvieglos piekļuvi kontam

    Jaunākie raksti

    Nupat jau rakstījām, ka “Instagram” atkal nācis klajā ar saujiņu jaunu funkciju. Viena no tām ir “BeReal” klons “Candid Stories“. Protams, papildus tam uzņēmums padomājis arī par jauniem drošības rīkiem. Tie ietver īpašu “Instagram” palīdzības centru, kurā lietotāji var ziņot un atrisināt problēmas, kas saistītas ar piekļuvi kontam. Tas īpaši noderīgi varētu būt konta uzlaušanas gadījumā.

    Situācijā, kad lietotājs vairs nevar pieteikties savā “Instagram” kontā, viņš var doties uz “Instagram” tīmekļa vietni un atbildēt uz jautājumu, ar ko saistīta problēma? Ar uzlauztu kontu, aizmirstu paroli, uzdošanos par citu lietotāju, bloķētu kontu vai misēkli ar divfaktoru autentifikāciju. Kad lietotājs ir izvēlējies atbilstošāko variantu, “Instagram” piedāvās veikt virkni darbību, lai atgūtu pieeju kontam.

    Reklāma

    Viena no metodēm, kas tiek piedāvāta, lai pārbaudītu, vai konts, kurā lietotājs nevar autentificēties, patiesībā pieder viņam, ir lūgt citiem apstiprināt šī lietotāja identitāti. Ja lietotājs ir zaudējis piekļuvi kontam, viņam ir iespēja palūgt diviem “Instagram” draugiem apstiprināt savu identitāti. Viņiem būs 24 stundas laika to izdarīt un pēc tam lietotājs varēs atiestatīt savu paroli.

    Avots: Instagram

    Vienlaikus “Instagram” arī uzsver, ka aktīvāk strādā pie tā, lai lietotāju konti netiktu uzlauzti. Tajā skaitā uzņēmums noņem kontus, kurus sistēma uzskata par ļaunprātīgiem, piemēram, tie, kuri uzdodas par citām personām. Tāpat “Instagram” visādi cenšas brīdināt no šādiem lietotājiem, piemēram, sūtot paziņojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma