Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” apsver domu pievilināt jaunus lietotājus, īpaši atalgojot satura veidotājus

    Jaunākie raksti

    Finansiālu problēmu nomāktais “Twitter” meklē arvien jaunus veidus, kā gūt papildus peļņu. Tiek ziņots, ka uzņēmums apsver izveidot platformas iekšējo monetizācijas rīku, kas domāts satura veidotājiem. Konkrētāk, doma ir izveidot kaut ko līdzīgu “Twitter” valūtai, sauktu par “coins”, kas paredzēta, lai satura veidotājiem palīdzētu nopelnīt papildus līdzekļus no darbošanās šajā platformā.

    Pazīmes, ka šāda funkcija varētu parādīties “Twitter”, kā pirmie pamanījuši lietotņu pētnieki Džeina Mančuna Vonga un Nima Ovji. Saskaņā ar viņu publicētajiem ierakstiem, “coins” varētu būt “Twitter” esošās dzeramnaudas funkcijas “Tip Jar” paplašinājums. “Coins” funkcija varētu palīdzēt nopelnīt papildus naudu tiem “Twitter” satura veidotājiem, kas platformā dalās ar kvalitatīvu un augstvērtīgu saturu.

    Reklāma

    Pagaidām nav skaidrs, kādi ir “Twitter” plāni attiecībā uz “coins” un kad šī funkcija varētu tikt palaista. Vienlaikus, ja šāda iespēja tik tiešām tiks piedāvāta, tai var būt plašāks pielietojums. “Coins” varētu kalpot ne tikai kā dzeramnauda, bet arī līdzeklis, lai, piemēram, iegādātos virtuālās dāvanas, ar ko apdāvināt citus “Twitter” lietotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.01.2023 14:52

    Folijcepurīši, antivakseri un plakanzemieši vienmēr būtu priecīgi paveidot saturu :)

    Reklāma