Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” iesūdzēts tiesā par biroja īres nemaksāšanu

    Jaunākie raksti

    Kopš Īlons Masks kļuvis par “Twitter” jauno saimnieku, nevarētu teikt, ka uzņēmumam iet spīdoši. Viena no lielākajām problēmām ir zaudētie reklāmdevēji un lietotāji, kuri Maska vadības stila dēļ aizgājuši no platformas. Masks arī iepriekš izteicies, ka, ņemot vērā gaidāmo saspringto ekonomisko situāciju, neizslēdz pat “Twitter” bankrotu. To, ka uzņēmumam neiet īsti labi ar naudas lietām, apstiprina arī fakts, ka “Twitter” iesūdzēts tiesā par galvenā biroja īres nemaksāšanu.

    Ēkas, kurā atrodas “Twitter” galvenā mītne, īpašnieks “California Property Trust” iesūdzējis tiesā uzņēmumu par īres nemaksāšanu nu jau ap 136 250 USD apmērā. Zināms, ka “California Property Trust” 16. decembrī vērsās pie “Twitter”, sacīdams, ka, ja uzņēmums piecu dienu laikā nenomaksās īri, tad nepildīs līguma nomas nosacījumus jeb citiem vārdiem – izliks aiz durvīm Masku un visu viņa komandu. Tā kā vēl decembra beigās situācija nebija mainījusies, “California Property Trust” iesniegusi sūdzību Sanfrancisko apgabala augstākajā tiesā pret “Twitter”.

    Reklāma

    Kā galvenais iemesls, kāpēc “Twitter” nemaksā īri par savu biroju Sanfrancisko, norādītas naudas grūtības, ar ko uzņēmums saskaras. Tiek ziņots, ka, lai ietaupītu izmaksas, “Twitter” “nedēļām” pārtrauca maksāt īri par visiem saviem birojiem. Vienlaikus uzņēmumam priekšā ir vēl viena tiesas prāva, kurā tas apsūdzēts par 197 725 dolāru nesamaksāšanu par čarterreisiem, ko Masks veica pirmajā nedēļā kā “Twitter” jaunais saimnieks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kkā tā
    02.01.2023 12:06

    “Let it sink” vai kas tur bija ar to izlietni domāts..

    AppleFan
    02.01.2023 12:20

    Īlonam būt vien jātirgo vēl savas Tesla akcijas..

    Guntars K
    02.01.2023 16:54

    Cilvēkam, kurš var pacelt biznesu līdz kosmosam un tai pašā laikā atbalsta agresoru Putinu, bet pretēji dodot Ukrainai satelītu atbalstu un uzsāk kaut kādus stulbus gājienus ar Tweeteri, noteikti nav viss kārtība ar galvu.

    bobis
    03.01.2023 02:20

    Bus tapat ka ar to kas izveidoja microsoft, bet nacas aiziet no microsoft vaditaja amata.

    Radža
    03.01.2023 10:06
    Reply to  bobis

    Tu par to mūžam pūstošo jēpi runā?

    Reklāma