Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp tagad ļauj atjaunot izdzēstās ziņas

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne WhatsApp izlaidusi noderīgu funkcionalitāti, kas ļauj atjaunot izdzēsto ziņu, ja tas gadījies nejauši. Taču tā darbosies vien piecas sekundes un būs paredzēta tām ziņām, kas tika izdzēstas no konkrētā lietotāja skatupunkta.

    Jaunā dzēšanas atcelšanas iespēja saucas accidental delete, un tās nosaukums jau saka priekšā, ka doma ir atcelt nejauši izdzēstu ziņu. Līdzīgi, kā tas ir ar iespēju atsaukt tikko nosūtītu e-pastu. Konkrētajā situācija šī iespēja būs paredzēta tām izdzēstajām ziņām, kas tikušas izdzēstas vienīgi no konkrētā lietotāja ierīces nevis no visas sarakstes.

    Reklāma

    Iespēja izdzēst ziņas WhatsApp parādījās 2017. gadā ar divām opcijām: izdzēst ziņu tikai sev vai arī visā sarakstē. Attiecīgā atcelšanas darbosies tieši uz pirmo režīmu, kā arī to būs jāspēj izdarīt piecu sekunžu laikā, kas ir visai īss laika sprīdis. No lietotāju skatupunkta, kad tiks izvēlēta iespēja izdzēst ziņu tikai sev, parādīsies paziņojums, vai lietotājs nevēlas atjaunot šo ziņu.

    Mērķis ir samazināt to nejaušo dzēšanu skaitu, kurā lietotājs vēlējās izdzēst ziņu visā sarakstē visām iesaistītajām personām, bet realitātē to izdarīja tikai sev. Šobrīd WhatsApp strādā pie iespējas nosūtīt vienreiz izlasāmu ziņu, līdzigi, kā tas ir ar vienreiz apskatāmajām bildēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Bebrītis
    28.12.2022 14:25

    Būtu labāk ieviesuši revolucionāru teksta labošanas iespēju. Besī kad kaut ko nepareizi uzrakstu un vienīgā opcija ir nolikt “deleted” kluci. Lohi.

    Bats
    28.12.2022 18:40

    Kas ir smalks atgādinājums visiem, ka “izdzēsts” ir ilūzija un neko, kas nodots Meta rokās izdzēst neļaus.

    grh
    28.12.2022 20:48

    Lai 5 sekunžu laikā saprastu savu kļūdu un spētu to izlabot, ņemot vērā, ka jāpietur pirksts uz dzēšamās ziņas vismaz sekundi, tad vēlu veiksmi kādam spēt to realizēt, kad tāda vajadzība radīsies.

    Reklāma