Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” globāli palaiž digitālos 3D avatarus

    Jaunākie raksti

    Turpinot uzlabot lietotāju pieredzi, kompānijas “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs nācis klajā ar paziņojumu, ka “WhatsApp” lietotājiem visā pasaulē sāk piedāvāt digitālos 3D avatarus, ko varēs izmantot gan kā profila bildi, gan pielāgotas uzlīmes. Šo soli uzņēmums spēris pēc vairākus mēnešus ilgas testēšanas. Pa šo laiku digitālie avatari jau pamazām ienākuši tādās “Meta” lietotnēs kā “Instagram”, “Facebook” un “Messenger”.

    Savā paziņojumā “WhatsApp” skaidro, ka lietotāji varēs izmantot personalizētus digitālos avatarus kā savas profila bildes. Ja šāds variants ne pārāk, lietotāji kā profila bildi varēs izmantot vienu no 36 pielāgotām digitālā avatara uzlīmēm, kas atspoguļo konkrētā brīža emocijas vai darbības. Avataru uzlīmes daudz neatšķirsies no tām, ko piedāvā “Snap” un “Apple”.

    Reklāma

    Uzņēmums arī uzsver, ka avataru, kas principā ir lietotāja digitālā versija, varēs izveidot, izmantojot “miljardiem dažādu matu stilu, sejas vaibstu un tērpu kombināciju”. Protams, laika gaitā šī izvēle tiks paplašināta un piedāvātas arī apgaismojuma, ēnojuma u.c. iespējas.

    Lai varētu izveidot digitālo avataru, lietotājam jādodas uz “WhatsApp” iestatījumu sadaļu. Zem profila attēla iestatījumiem drīzumā vajadzētu parādīties jaunai opcijai “Use Avatar”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma