Web Analytics
More
    Reklāma

    Tīmeklī popularitāti gūst video, kur Tesla īpašnieks ziemā nevar uzlādēt savu auto

    Jaunākie raksti

    Strauju popularitāti tīmeklī ieguva kāds video, kurā redzams, ka Tesla Model S īpašnieks ziemā nevar uzlādēt savu auto Tesla Supercharger uzlādes punktā. Radio programmu vadītājs Domeniks Nati vēlējās uzlādēt savu auto Supercharger uzlādes punktā Virdžīnijas štatā pirms doties brīvdienu braucienā, taču tas neizdevās.

    Tobrīd gaisa temperatūra bija -7 grādi pēc Celsija, kas nebūt nav ļoti auksts. Ziemeļamerikā un Eiropā gaisa temperatūra ziemā var būt krietni zemāka un uzlāde būs lēnāka nekā vasarā, taču tā notiks. Nati apgalvo, ka viņš vispirms centās lādēties mājās, bet, kad tas neizdevās, tad viņš brauca uz Supercharger, kur nofilmēja TikTok video ar neveiksmīgajiem centieniem sākt uzlādi.

    Pieslēdzot mašīnu uzlādes iekārtai, ekrānā parādījās paziņojums, ka tiek sildīta baterija, lai to sagatavotu uzlādei, taču uzlāde tā arī nesākās. Problēmu māktais Tesla īpašnieks sazinājies ar ražotāju, taču savlaicīgu atbildi nesagaidīja. Tikmēr video ieguva popularitāti un komentārus no cilvēkiem, kas nebija diez ko glaimojoši Tesla vai elektroauto kopumā. Ražotāja pārstāvji vēlāk gan sazinājušies ar Nati un viņa mašīnu nogādājuši servisā, lai noskaidrotu, kāda problēma piemeklējusi mašīnu.

    @domnatishow

    Tesla S will not charge in the cold. Stranded on Christmas Eve! #tesla #ev #cold #winter #winterweather #storm #christmas #christmaseve #coldweather #weather #blizzard #wow #car #cars #elonmusk #help #stranded #how #electric #electriccar #teslas #teslamodel3 #charge #mad #fail #merrychristmas #twitter #truck #trucks #storm

    ♬ original sound – Domenick Nati

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    28.12.2022 13:10

    Un ko tieši tas raksturo? Un cik ir iekšdedzes dzinēja mašīnu,kuras vienā brīdī nevar iedarbināt?

    stm
    28.12.2022 13:19
    Reply to  Lauris

    Par cik finansu pasaulē viss ir ļoti savstarpēji saistīts, Tesla akcijas ir nodzītas lejā par jau gandrīz 80% un uzreiz paralēli parādās šādi -reklāmas- raksti , tad iespējams kādam kaut kas nepatīk Maska darbībās … es pat nestādos priekša cik ikdienā ICE lietotāji visā pasaulē norauj degvielas šļūtenes tankos ( pieļauju ka EL nekustas no vietas kontaktā ar lādētāju ) vai saskaras ar dīzeļa kvalitāti īpaši aukstos rītos …

    Lauris
    28.12.2022 14:05
    Reply to  stm

    Tieši tā. Ja pasaulē būtu trīs Teslas, un vienai kaut kas nelādētos, es saprastu šī raksta nozīmi, bet šobrīd…nesaprotu.

    Biteme
    28.12.2022 14:08
    Reply to  stm

    не представляю būtu jātulko kā nespēju iztēloties.
    stādīties nekur nevajag.

    Elektriķis
    28.12.2022 14:51
    Reply to  Biteme

    Vēl jau arī “par cik” – po skoļko – latviski: “tā kā” vai “ņemot vērā ka”.

    Last edited 1 year ago by Elektriķis
    Pēča
    28.12.2022 16:01
    Reply to  stm

    Tankos vismaz eiropā jau gadu desmitus ir ’emergency release’ ka ja aizmirsti pistoli bākā un aizbrauc, pistole no šļūtenes atvienojas. Tu vari braukt ar pistoli bākā kamēr pamani, bet tankā arī nostrādā sistēma un degvielu vienkārsi tapat nesūknēs vairs āra.
    Tā tev nav krievija ar tankštelēm un to sistēmām no 90tajiem, kur viss ir vienā gabalā un pumpi apstādināt arī nevarēsi ja norausi.. Tikai ja noslēgsi visai tankšetelei elektrību…
    Tieši tāpēc ASV vairakos šatos pašam pildīt degvielu ir aizliegts, jo viegli uzliesmojoša viela, tur pilda dus darbinieki, bet ja pats mēgināsi pildīt tiksi pie laba soda.

    Dīzelim pirms katras ziemas vajag degvielas filtru nomainīt(10-20€ izmaksas) un reizi dažos gados sveces. Tad problēmu nebūs ar piešķilšanu un braukšanu arī -25c salā, ja protams ir arktiskais dīzelis bākā, nevis vasaras…
    Ar auto nevajag braukt līdz tas apstājas, jeb salāpīt pēc iespējas letāk TA iegūtos divnieciņus lai dabūtu skati, bet auto vajag kopt, tad negaidītu problēmu nebūs! Īpaši ziemas aukstajos rītos arī dīzelis(-22 grādos) vismaz man pagājusogad sķīlās no pus apgrieziena bez problēmām. ;) Šogad tādi aukstumi vēl nav bijusi, bet noteikti nebaidos no ziemas.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Pēča
    28.12.2022 16:18
    Reply to  Pēča

    :D Toties elektro gan… vispar jauna niša.. kkāda ziemas apsildamā sega priekš EV(gluži kā vējstikla) tikai pa apakšu uz nakti apsedz un tur kkāda apsilde iet, lai varētu no rīta piesķilt un braukt, savādak autiņš pie -15 un vairāk pateiks ka ir parak auksts un viņam vispirms ir jāsilda baterija… Un tad gaidi kā l.hs :D :D :D

    Edg
    28.12.2022 14:16
    Reply to  Lauris

    Te parāda konkrētu mašīnu, kura nevar uzlādēt. Kur problēma saprast, kas rakstīts? Vai arī raksts aizskāra Tavas jūtas?

    Lauris
    28.12.2022 15:02
    Reply to  Edg

    Kurš sāka runāt par jūtām? Galīgi pajāt par Teslu, es nesaprotu raksta publicēšanas jēgu, nu un kas, ka vienu no n miljons teslām vienreiz nevarēja aukstumā uzlādēt? Ka aukstumā nevarēja? Vai ir diagnostikas rezultāti, kas apstiprināja, ka tieši aukstums bija pie vainas? Man nepatīk, kad acīmredzami tiek izcelts viens gadījums, lai parādītu neesošu tendenci.

    Biteme
    28.12.2022 14:17

    Šeit drīzāk būtu jāapsriež servisa pieejamība, ātrums un kvalitāte. Problēmas ir jebkuram ražotājam, runa par problēmu raksturu un biežumu, un to novēršanu. Tesla cena liek cilvēkiem domāt, ka tik nejēdzīgām problēmām nebūtu jāatgadās, bet cenai nav tieša sakara ar produkta kvalitāti (daudzi gan tam netic).

    Manuprāt, nebūtu nekādas jezgas ja Tesla banālo problēmu upuriem, kuru ikdienas plānus izjauc ķibeles ar auto, piedāvātu jelkādu kompensāciju – pirmkārt, cilvēki novērtē uzmanību (pat ja tā ir tik vienkārša), otrkārt, % no kompensācijām var ieturet no atbildīgo nodaļu komforta budžetiem (biroja kafija, bonusi, prēmijas) kas gluži taustāmi stimulē strādāk rūpīgāk.

    Reinis Rozitis
    28.12.2022 15:47
    Reply to  Biteme

    Tiem kam interesē tēma (servisa pieejamība / “right to repair” utt (tas, protams, štatos, bet nu Teslas gadījumā politika ir globāla, no kā ar var(ēja) izdarīt secinājumus)) var pasekot Rich Rebuilds sācis epopeju ar Audi E-Tron slīkoni https://www.youtube.com/watch?v=f2S-GkNEHtc ..

    Personīgi bija pārsteigums par šo – “jopt$#Q#% trubu” konfigurācija https://youtu.be/f2S-GkNEHtc?t=840

    LAN
    29.12.2022 07:27
    Reply to  Reinis Rozitis

    Gandrīz tā pat kā smidzinātājam…

    Pēča
    28.12.2022 15:37

    Nemaz nerunājot par visu parejo- kameru lēcam visū ledus uzsalst un autiņš vairs nevar funkcionēt un blaustās… lukturi nespēj uzsilt jo ieksā vēsi ‘ekoloģiski zaļie’ led tādējādi viss apledo, nerunājot par to ka tās masīnas ir taisītas lai ir maksimāli vieglas tad nekāda baigā siltumizolācija vai normālas jaudas sildītājs arī nav priekš ziemas apstākļiem, jo tad būtu vēl bēdīgāk ar nobraukumu.
    Tikko vēl tieši redzēju viģiku no asv un ‘ziemas’ apstakļiem un tieši tešļām, ka ziemas apstākļos lādējas ārā ta 2x ātrāk, bet pie štepseļa jāsēž tikpat ilgi.. Vai ja vēlies uzlādet lai ir 100% pirms vētras kad moš elektrība nebūs nevarot to izdarīt….
    Tad veidojas lielas rindas, pat ASV kur ir ik uz stūra pa tešļu supercharger stacijām un vienalga ka ir tev pa 6..10 štepseļi.. Tev ir jāstāv stundam ilgi rindā pirms vari piesprausties.

    Šīs dargās rotaļmašīnas vienkārši nav nopietnas! :D Parasto iekšdedzi aizbrauc uzpildi, piepildi vēl pāris kannas un gatavs, arī ‘vētrai’ un tas aizņem maksimums 15minūtes, te jāstāv brtiski pus dienu lai uzlādetu bateriju lai varētu savus 300km ziemā nobraukt līdz apstājies :D :D :D Ļoti ”gudri” iztēreti 60+ tūkstoši par tādu automobīli ar kuru kaut cik ērti vari braukt tikai vasarā!

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Reklāma