Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo sola, ka papildus samaksu prasīs tikai par nozīmīgiem programmatūras uzlabojumiem

    Jaunākie raksti

    Autobūvē arvien populārāka kļūst tendence pieprasīt abonēšanas maksu par kādu funkciju. BMW šogad saņēma daudz kritikas, jo atsevišķās valstīs prasīja maksāt abonēšanas maksu par sēdekļu apsildi. Viņi nav vienīgie, kas par jaunām vai papildus funkcijām prasa papildus samaksu. To darījis arī Mercedes un Polestar, saviem elektroauto klientiem piedāvājot labāku paātrinājumu un lielāku jaudu. Volvo izpilddirektors Bjorns Anvals intervijā izteicies, ka Volvo papildus samaksu prasīs par nozīmīgiem uzlabojumiem nevis sīkumiem.

    “Ja pieprasi papildus samaksu par programmatūras atjauninājumiem, tad tam ir jābūt nopietnam solim, lai uzlabotu klienta pieredzi un lietošanas ērtumu,” saka Volvo izpilddirektors. “Mēs neprasīsim, lai cilvēki pērk mašīnu par 1 miljonu kronu (ap 90 tūkstošiem eiro), lai pēc tam prasītu papildus naudu par apsildāmiem sēdekļiem.”

    Volvo izpilddirektors prognozē, ka autoražotājs vismaz līdz šīs desmitgades vidum negūs būtiskus papildus ienākumus ar programmatūras palīdzību. Ražotājs prasīs papildus samaksu tikai gadījumos, ja gaidāms tiešām nozīmīgs uzlabojums. “Mēs varam prasīt samaksu, ja piedāvājam, piemēram, autonomo braukšanu. Šoferim vairs nav jātur stūre, mašīna brauc pati. Tas ir liels uzlabojums klienta labā,” saka Anvals.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    27.12.2022 13:08

    Bieža urinēšana?

    Nopērciet programmatūras labojumu, kas novērsīs kaitinošo problēmu.

    Reinis Rozitis
    27.12.2022 15:34

    > prognozē, ka autoražotājs vismaz līdz šīs desmitgades vidum negūs būtiskus papildus ienākumus ar programmatūras palīdzību

    Tur vēl jāskatās vai ar pašiem auto “gūs būtiskus ienākumus” – plus tonna no iepriekšējā modeļa (un gandrīz C kategorija) vismaz personīgi kaut kā ne visai..

    Var jau būt, bet nu tas ar – kad vēl reāli sāks parādīties salonos.

    Last edited 1 year ago by Reinis Rozitis
    Reklāma