Web Analytics
More
    Reklāma

    Android lietotāji testa režīmā var saņemt Mērilendas štata digitālo ID karti

    Jaunākie raksti

    Pirms laika iPhone lietotājiem kā pirmajiem parādījās iespēja digitālā veida saņemt personas ID karti un autovadītāja apliecību Wallet lietotnē. Tagad šādu funkcionalitāti testa režīmā var lietot Android lietotāji Google Wallet lietotnē.

    Pagaidām gan tas ir pieejams Mērilendas štata iedzīvotājiem, jo digitālo ID karšu atbalsts pagaidām nav tik globāli izplatīts, un ceļu sāk caur Amerikas štatiem. Digitālo identifikācijas dokumentu atbalstīs Android 8.0 darbināti viedtālruņi un jaunāki, un lietotājam būs jābūt daļai no Google Play Services Beta programmas.

    Reklāma

    Būs nepieciešams ieslēgt Bluetooth savienojumu un Nearby Devices atpazīšanas režīmu, pēc kura Google Wallet parādīsies iespēja pievienot ID karti. Par šo iespēju Google runāja izstrādātāju konferencē maijā, un tika minēts, ka tieši Mērilindas iedzīvotāji būs vieni no pirmajiem, kuri to varēs lietot.

    Avots: TheVerge

    Android atbalsts digitālajiem dokumentiem ir daļa no šī mēneša Google Systems atjauninājumu. Papildu tas iekļauj digitālās automašīnas atslēgas atbalstu Xiaomi ierīcē, kā arī pārvaldīt maksājumu kartes Fitbit ierīcēs. Nav jāatgādina, ka Google Wallet ir jaunais risinājums Android lietotājiem, kurā var glabāt bankas un lojalitātes kartes, lidmašīnu un koncerstu biļetes un cita veida dokumentus. Tā ir alternatīva Apple Wallet servisam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.12.2022 14:14

    Bluetooth un Nearby Devices ieslēgšana ir kaut kāds slēptais triggers, lai aktivizētu menu? ;) Jo e-ID kartes nolasīšana notiek ar NFC. Piem. pat mūsu pašu SmartID ir opcija verificēties ar e-ID karte ko pieliek pie telefona NFC. Nedādu bluetooth ierīču un citu štruntu.

    Reklāma