Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” testē pilnekrāna horizontālos videoklipus

    Jaunākie raksti

    Video koplietošanas lietotnei “TikTok” par interesentu trūkumu nav jāsūdzas. Pērn “TikTok” aktīvo lietotāju skaits sasniedza zīmīgo viena miljarda atzīmi. Vienlaikus popularitātes pieaugums neattur uzņēmumu no jaunu funkciju un iespēju testēšanas un pievienošanas, kā arī lietotāju pieredzes uzlabošanas. Šajā sakarā jaunākā “TikTok” testētā funkcija atsevišķiem lietotājiem piedāvā skatīties videoklipus pilnekrāna horizontālā režīmā.

    Lietotāji, kuri piedalās šajā testā, atklājuši, ka pie “TikTok” video pievienota papildus poga. Nospiežot to, videoklips tiek izvērsts horizontāli un tā, lai aizņemtu visu ekrāna laukumu.

    Reklāma

    Līdz šim “TikTok” bijis slavens ar saviem vertikāli uzņemtajiem video. Taču, ja lietotājs publicē video, kas filmēts horizontālā veidā, jāpievieno paziņojums, ka, lai to pilnvērtīgi noskatītos, jāpagriež telefons. Savukārt, ja “TikTok” ieviesīs jauno pilnekrāna horizontālo režīma, bez šādiem paziņojumiem varēs iztikt. Tas arī varētu motivēt satura veidotājus biežāk filmēt video horizontālā veidā. Protams, lai šo funkciju ieviestu, vispirms jāsagaida testētāju viedoklis.

    Ar šīs funkcijas ieviešanu “TikTok” saasinātu jau tā sīvo konkurenci ar “Youtube”, ņemot vērā arī, ka “TikTok” šī gada sākumā pagarināja maksimālo video garumu no trim līdz desmit minūtēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma