Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei sāk piedāvāt savas viedās brilles Vision Glass ar Micro OLED ekrāniem

    Jaunākie raksti

    Savā mājas tirgū Ķīnā zīmols Huawei uzsācis viedo briļļu Vision Glass tirdzniecību, kas būs spējīgas attēlot līdz pat 120 collām lielu virtuālo displeju, un mazie briļļu ekrāni ir veidoti ar Micro OLED tehnoloģiju.

    Par Huawei Vision Glass tika baumots iepriekšējā mēnesī, un tagad uzņēmums tās ir oficiāli izziņojis. Tieši Micro OLED paneļi ļauj attēlot 120 collu lielu virtuālo ekrānu, lai strādātu un skatītos filmas. Konkrētais Huawei viedo briļļu modelis ir ļoti līdzīgs cita zīmola Nreal AIR AR veikumam, kas pavasarī tikušas prezentētas Lielbritānijā.

    Reklāma

    Vision Glass būs aprīkotas ar diviem 0,49 collu lieliem Micro OLED paneļiem, kas būs spējīgi attēlot 1920 x 1090 pikseļu izšķirtspējas attēlu. Brilles būs spējīgas darboties ar 60Hz atsvaidzi, nodrošināt 90% no DCI-P3 krāsu paletes, kā arī sasniegt 480 cd/m² spilgtumu. Huawei viedās brilles nodrošinās 41 grādu platu skatījuma leņķi. To svars būs 112 grami, un brilles būs jālieto ar savienojuma kabeli.

    Pagaidām Huawei Vision Glass varēs iegādāties vienīgi Ķīnā, kas ir uzņēmuma ierastā prakse, jaunos produktus sākumā piedāvājot mājas tirgū. Nav zināms, vai un kad tās varētu būt pieejamas pārējā pasaulē. Viedo briļļu cena būs aptuveni 431 dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dainis
    15.12.2022 08:33

    Sveiki. Interesanti, kur un kadas vēl vied’āss brilles Latvijā ir pieejamas? Vai tās var izmantot monitora viet;a. Piemēras strādājot CAD (autocad, Solidworks utt) programmās. Izmantot pilnvērtīigi monitora vietā. Vai kādam jau ir pieredze ar šāda veida brillēm? Kur LV varētu tādas notestēt ?

    Kursors.lv
    15.12.2022 11:03
    Reply to  Dainis

    Tas būtu jājautā vietējam Huawei birojam.

    Reklāma