Web Analytics
More
    Reklāma

    “Disney+” beidzot nonāks seriāla “The Mandalorian” 3. sezona

    Jaunākie raksti

    Pasaulē populārais seriāls “The Mandalorian“, kas pat ir izpelnījies titulu kā 2020. gada visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls, nācis klajā ar labām ziņām saviem faniem. Seriāla veidotāji aicina kalendāros ar sarkanu apvilkt 2023. gada 1. martu, kad iznāks ilgi gaidītā 3. sezona, kas būs skatāma video straumēšanas servisā “Disney+“.

    Šī gada septembrī seriāla veidotāji dalījās ar nelielu ieskatu “The Mandalorian” 3. sezonā, parādot Grogu (iepriekš zināms arī kā Baby Yoda) un viņa saimnieka Mando atkalsatikšanos. Ja kāds vēl atceras, tad 2. sezonas beigās abi tika šķirti, kad Grogu ar Lūku Skaivolkeru devās uz džedaju templi, kur paredzēti Grogu spēka treniņi.

    “Disney” sākotnēji bija plānojis, ka 3. sezona pie skatītājiem nonāks ātrāk, taču 1. marts, šķiet, ir gala datums. Jāatzīst, ka šī ir ļoti ilga pauze starp sezonām. “The Mandalorian” 2. sezona iznāca 2020. gada 30. oktobrī. Līdz ar to vajadzēs krietnu ieskatu līdzšinējos seriāla notikumos vai pat noskatīties iepriekšējās divas sezonas, kas ziemas vakaros nemaz nebūtu tik slikti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    11.12.2022 21:28

    Pirma sezona patika.

    bobis
    11.12.2022 21:32

    Kaut kas lidzigs vecajam serialam Lexx, kaut ari humors klibo.

    Reklāma