Web Analytics
More
    Reklāma

    Ferrari pārtrauc pieņemt Purosangue pasūtījumus, jo rindā jāgaida divi gadi

    Jaunākie raksti

    Itāļu superauto ražotājs Ferrari zināmā mērā kļuvis par savu panākumu ķīlnieku – Ferrari spiesti pārtraukt pasūtījumu pieņemšanu Purosangue SUV, jo klientiem rindā šobrīd jāgaida divi gadi. Kurš gan būtu domājis, ka Ferrari krosovers būs vājprātīgi pieprasīts, vai ne?

    “Nav noslēpums, ka esam spiesti pārtraukt pasūtījumu pieņemšanu. Esam saskārušies ar milzīgu interesi, lai arī vēl neesam piegādājuši kaut vienu mašīnu. Esam pieņēmuši lēmumu, kas atbilst Ferrari pozicionējumam,” saka Ferrari Enriko Galjēra.

    Reklāma

    Ja citiem līdzīgiem SUV, piemēram, Lamborghini Urus, nav ražošanas apjomu, tad Ferrari izvēlējušies rīkoties tā, lai saglabātu Purosangue ekskluzivitāti – šis modelis sastādīs ne vairāk kā 20 procentus no kopējā saražoto mašīnu skaita. Tas būtiski ierobežo, cik daudz Purosangue vienību iespējams saražot un arī pārdot gada laikā.

    Modelis pirmoreiz tika prezentēts septembrī un interese bijusi tik liela, ka Ferrari jau šobrīd darba pilnas rokas – tie, kas paspēja noslēgt darījumu pirms Ferrari lēmuma, savu mašīnu gaidīs aptuveni divus gadus.

    Purosangue ir dārgāks nekā visi tā konkurenti – šī auto cena Lielbritānijā sākas no 312 tūkstošiem mārciņu. Plānots, ka ražošana sāksies līdz šā gada beigām, bet pirmās mašīnas savus īpašniekus sasniegs nākamā gada sākumā. Sākotnēji Purosangue aprīkots tikai ar V12 motoru, bet platforma veidota, lai tajā varētu izmantot arī hibrīdsistēmu. Plašāk par šo Ferrari modeli iespējams lasīt šeit.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aiva
    03.12.2022 10:23

    Izrādās ka tik slikti nedzīvojam Eiropa!

    Reklāma