Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks bloķējis Kanje Vesta “Twitter” kontu sakarā ar antisemītisku ierakstu publicēšanu

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka mūziķim Kanje Vestam jeb “Ye” patīk publiski dalīties ar antisemītiskiem, pret ebrejiem vērstiem izteikumiem. Viņš arī nav slēpis savas simpātijas pret Vācijas bijušo vadoni Ādolfu Hitleru. Nesen jau rakstījām par to, ka Vesta “Instagram” un “Twitter” konti tika nobloķēti, reperim daloties ar antisemītiskiem ierakstiem. Maskam kļūstot par “Twitter” vadītāju, viņa konts tika atjaunots. Taču šķiet, ka cilvēks nemācās no  kļūdām un atkal šāda paša iemesla dēļ Īlons Masks nobloķējis Kanje Vesta “Twitter” kontu.

    Reklāma

    Masks norāda, ka mūziķa konts tika bloķēts, jo viņš publicējis antisemītiskus tvītus, kūdīja citus lietotājus uz vardarbību un tādējādi pārkāpa platformas noteikumus. Vakar Vests “Twitter” publicēja vairākus šādus ierakstus, no kuriem viens bija attēls, kurā redzama nacistiskā svastika, kas veidota tā, lai izskatītos pēc Dāvida zvaigznes. Drīz pēc tam viņš Donalda Trampa sociālajā tīklā “True Social” publicēja ierakstu, norādot, ka viņa “Twitter” konts ir nobloķēts.

    “Twitter” boss arī uzsvēra, ka “centies darīt visu iespējamo”, lai pamudinātu Vestu ievērot platformas noteikumus, taču reperis joprojām turpināja publicēt saturu, kas pārkāpj “Twitter” noteikumus.

    “Twitter” nav vienīgā vieta, kur Kanje Vests brīvi paudis savus antisemītiskos uzskatus. Piemēram, ceturtdien notikušajā Aleksa Džounsa šovā “Infowars” reperis slavinājis nacistus un ļoti skaidri paudis savu patiku pret Hitleru. Saistīti vai nesaistīti, bet drīz pēc tam “brīvās runas” sociālo mediju platforma “Parler” paziņoja, ka Vests tomēr uzņēmumu neiegādāsies, kā iepriekš bija plānojis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    stm
    02.12.2022 10:41

    Balenciaga sāga turpinās …

    Skābene
    02.12.2022 11:07

    Rasists! :)

    Krotow
    02.12.2022 13:29
    Reply to  Skābene

    Vienmēr bijis interesanti, kā žīdi un nēģeri tiek galā ar rasisma tēmu savā starpā.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Basics
    02.12.2022 13:33
    Reply to  Krotow

    sniedziņam nav jāprāto par to ko viens nigga saka otram, jo tu tā teikt vairs nedrīksti)

    Basics
    02.12.2022 12:13

    Kā tad ar vārda brīvību…?

    Reklāma