Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Corvette no 2025. gada kļūs par atsevišķu zīmolu

    Jaunākie raksti

    Laikā, kad Chevrolet pirmoreiz iepazīstināja ar Corvette C8, izskanēja baumas, ka Corvette varētu nodalīt kā atsevišķu zīmolu ar saviem modeļem. Faktu, ka tas iespējams apstiprināja arī General Motors koncerna vadītāja Marija Barra, bet pēdējās ziņas liecina, ka ideja atgriezusies dienaskārtībā.

    Kā ziņo medijs Car and Driver, Chevrolet plāno prezentēt divus modeļus ar Corvette zīmolu, kas tiks tirgoti vienlaicīgi ar elektrisko Corvette. Jaunie modeļi būs četrdurvju kupeja un augstas veiktspējas krosovers. Kā ierasts, autoražotājs nekomentē dažādas spekulācijas.

    Ja Chevrolet tiešām izšķirsies par šādu soli, tad iedvesmu tam viņi noteikti smēlušies no Ford un viņu rīcības, paplašinot Mustang ar elektrisko Mach-E. Pieņemot, ka šāds apakšzīmols taps, mašīnas noteikti būs dārgas un tiks pozicionētas kā ekskluzīvs produkts.

    Avots autoražotāja iekšienē pastāstījis, ka tiek gatavotas dažādas mūsdienīgas tehnoloģijas, tostarp 800V bateriju sistēma, kas ļaus lādēties ar 350kW jaudu, augstas energoietilpības baterijas, īpaši efektīvi invertori, visu četru riteņu piestūrēšanas sistēma.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma