Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pasniedz pirmo gada podkāsta balvu

    Jaunākie raksti

    Apple pirmo reizi pasniedzis balvu labākajam gada podkāstam, kas pieejams servisā Podcasts, un jūs uzminējāt, vismaz pagaidām tas nav mūsu veidotais podkāsts “Ko Kursors Tev Neraksta“.

    Jokus pie malas, un par 2022. gada labāko podkāstu jeb aplādi jeb izmantojot kādu citu latviskojumu Apple vērtējumā kļuvis šovs “Slow Burn” ar savu pēdējo sezonu “Roe v. Wade”. Tajā autori četru sēriju garumā runājuši pār kādu ASV Augstākas tiesas lēmumu no 1973. gada. Apple šo mini podkāstu sēriju novērtējis kā augstas kvalitātes, ar inovācijām, kā arī sniedzot ieguldījumu klausītājiem.

    Nominanti saņēmuši arī īstu apbalvojumu, kas atgādina lietotnes Apple Podcasts ikonu, kādu to redzam iPhone, iPad un Mac. Priekšā būs redzams logo, bet aizmugurē iegravēti uzvarētāji. Balva veidota no 100% pārstrādāta alumīnija. Līdzīgu balvu no 2020. gada saņem uzvarētāji par gada labāko mobilo lietotni un spēli.

    Ar šādu soli, apsveikt gada labāko podkāstu, Apple vēlas izcelt savu atbalstu dažādiem satura veidotājiem, kas šajā gadījumā ar savu balsi spēj sniegt informāciju. Šobrīd podkāsti ir daļa no mūsu ikdienas, kas ļauj mums kļūt zinošākiem, kā arī sniedz izklaidi vai motivāciju uzsākt kaut ko jaunu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma