Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot oficiāli pieejams Apple podkāstu abonēšanas serviss

    Jaunākie raksti

    Otrdien, 15. jūnijā, savu darbību uzsāka Apple podkāstu servisa abonēšanas serviss. Pēc neilgas kavēšanās, klausītājiem ir vēl viens serviss, kurā šķirties no savas naudas.

    Par iespēju abonēt podkāstu servisu Apple ziņoja savā pavasara prezentācijā aprīlī, atklājot jaunumus no uzņēmuma. Maksas servisa piedāvāšanas mērķis ir tieša iespēja atbalstīt savus mīļākos audio satura veidotājus. Protams, abonējot noteiktus podkāstu kanālus, lietotājam būs pieeja īpašam saturam, iespējai klausīties materiālus bez reklāmām, ātrāk saņemt ierasto šovu epizodes vai vienkārši tieši atbalstīt autorus finansiāli.

    Reklāma

    Abonēšanas maksas apjoms nav fiksēts, un, pārskatot Podcast lietotnes piedāvājumu, šobrīd atradu vienu šovu, kuru bija iespējams abonēt par 2,99 EUR mēnesī. Domāju, ka cenas varētu būt atkarīgs no tā, cik tad bieži un kāds materiāls tiek piedāvāts kanālā. Protams, lietotājiem joprojām būs iespējams podkāstus klausīties bez maksas. Vismaz pagaidām, apskatot sev iecinītos satura veidotājus, neredzēju piedāvājumu tos abonēt, bet skaidrs, ka iespēja ir tik tikko palaista.

    Kad lietotājs būs veicis apmaksu, izmantojot savu Apple kontu, pie attiecīgā podkāsta parādīsies atzīme Subscriber Edition, norādot uz to, ka lietotājam ir pieejami papildu bonusi. Pagaidām arī nav pieejami kādi īpaši komentāri no pašiem satura veidotājiem, tā kā par klausītāju ieinteresētību varēs spriest pēc laika. Kā tika ziņots iepriekš, tad Apple ieturēs 30% komisijas maksu no katra abonenta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma