Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ļaus ērtāk nosūtīt ziņas pašam sev

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne “WhatsApp” iepazīstinājusi ar jaunu funkciju “Message Yourself”, kas lietotājam ļaus ērtāk sev nosūtīt ziņas, piemēram, dažādus atgādinājumus, ziņu melnrakstus, piezīmes, iepirkumu sarakstus utml. Pirms vairākām nedēļām “WhatsApp” šo funkciju testēja un tuvāko nedēļu laikā tā tiks palaista globāli gan “iOS”, gan “Android” ierīcēs.

    Kad gaisā būs jaunākais “WhatsApp” atjauninājums, lietotājs varēs sevi redzēt kontaktpersonu saraksta augšgalā un nosūtīt ziņas sev. Ja šo funkciju plāno izmantot diezgan bieži, tad ērti varētu būt tas, ka čatu ar sevi būs iespēja piespraust “WhatsApp” sarunu augšgalā, kur varēsi tam ātri piekļūt.

    Reklāma

    Nav tā, ka arī līdz šim nebija iespējas “WhatsApp” sazināties ar sevi. Lietotājs, piemēram, var izveidot grupu, kurā ir vienīgais dalībnieks un šādā veidā komunicēt. Taču “Message Yourself” funkcija katrā ziņā varētu būt ērtāks risinājums.

    Jāpiezīmē, ka konkurentu lietotne “Signal” jau kādu laiku piedāvā funkciju “Note to Self”. Tiesa, tā neļauj čatu ar sevi piespraust visu “Signal” sarunu augšgalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eph_lv
    02.12.2022 11:31

    Nebūtu slikti. Ir ērti, pārmest failus, īsus atgādinājumus vai kaut ko, ko vienkāršāk ir pārkopēt, nevis rakstīt katru simbolu ar roku, no telefona uz PC vai otrādi. Šobrīd to daru ar grupas čatu kurā esmu vienīgais dalībnieks. Šis variants liekas vēl labāks

    Egils
    05.12.2022 13:30

    Es izmantoju e-vēstuli sev. Neesmu īpaši pētījis, bet man liekas, ka tas ir vienkāršāk un efektīvāk.

    Reklāma