Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp grupu sarakstēs iespējams izveidot aptaujas

    Jaunākie raksti

    Ar jaunāko WhatsApp atjauninājumu gan viedtālruņos, gan pārlūka versijā visiem saziņas servisa lietotājiem ir iespēja izveidot aptaujas grupu sarakstēs.

    WhatsApp ik pa laikam lietotājiem piedāvā jaunu funkcionalitāti, iespējams tādu, kāda ir novērota jau citos servisos, taču tagad visai noderīga iespēja būs aptaujas jautājumu uzdošana sarakstēs. Būs iespējams norādīt līdz 12 dažādām atbildēm, uz kurām sarakstes dalībnieki varēs sniegt savu atbildi.

    Reklāma

    Jaunā iespēja būs pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem, kā arī pārlūka versijai un datora programmās, līdz ar to tā nebūs ierobežota tikai mobilās lietotnes ietvaros. Android lietotāji šo funkcionalitāti varēja lietot jau vairākus mēnešus iepriekš. Kā runājām Kursora podkāstā, tad šī funkcionalitāte varētu sniegt jaunu enerģijas vilni dažādos skolu un bērnudārzu vecāku čatos, kuros jāvienojas par kādu lietu.

    Katrā ziņā tā būs tiešām viena noderīga lieta, lai saprastu viedokli no lielākas cilvēku grupas. Vai jums jau izdevies pārbaudīt jauno aptauju funkcionalitāti savās grupu sarakstēs?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    28.11.2022 08:58

    Pirmā aptauja: Kādas ir tavas sajūtas, kas uzzini, ka tagad 1/4 daļa no aktīvajiem Vacap lietotāju numuriem tirgojas melnajā tirgu?

    phe
    28.11.2022 09:11
    Reply to  KKTK

    1/4 tikpat labi var būt tie, kas savus kontaktus atstāj kur pagadās, neidziļinoties

    KKTK
    28.11.2022 12:08
    Reply to  phe

    Es arī neesmu augstā domās par cilvēku vidējo, bet ka tā būtu iekrituši 487 miljoni un visi vienā un tajā pašā lamatā. Neticami. Tāpēc būs vien uzlaušana. Tas jau redzēs kā Cūkenbergs taisnosies…

    Skābene
    28.11.2022 09:39

    Agrāk visu iedzīvotāju kontaktinformāciju varēja atrast telefona būdiņā esošajā telefonu grāmatā un tas netika uzskatīts par personas datu aizskārumu, bet bija pilnīgi normāli!

    Last edited 1 year ago by Skābene
    Cauraudzis
    28.11.2022 10:15
    Reply to  Skābene

    Agrāk nevarēja ar vienu kustību nosūtīt visai telefonu grāmatai SMS spamu.

    Skābene
    28.11.2022 14:11
    Reply to  Cauraudzis

    SPAMS nāk arī uz jaunizveidotu e-pastu, kuru tu nevienam neesi izpaudis! Un skolas whatsap grupā vari palūgt, lai aiz katra vārda vai bildes neliek emocijzīmes un komentārus, uz ko dabūsi pretī 10 īkšķus, 5 smaidiņus un 3 komentārus uz kuriem būs 20 īkšķi un 30 sejiņas un tas čats grabēs visu dienu bez apstājas! :)

    Last edited 1 year ago by Skābene
    Reklāma