Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Libero piekaramais monitors varētu lieliski noderēt maziem birojiem

    Jaunākie raksti

    Šī gada vasarā uzņēmums LG izlaidis nedaudz neierastāku monitora modeli Libero, ko varēs lietot ne tikai uz galda, bet ērti pakārt uz biroja galda nodalījuma malām.

    LG Libero ir 27 collu liels monitors, kas mazos ofisos ļautu atbrīvot vietu uz galda, jo to ir iespējams pakārt. Tas būs pateicoties speciāli iebūvētam rokturim, kas darbosies arī kā atbalsta kāja uz galda, ļaujot mainīt ekrāna leņķi pret lietotāju. Varbūt mūsu platuma grādos šie darba vietu augstie nodalījumi nav tik populāri, tomēr otrpus okeānam tie ir diezgan aktuāli.

    Reklāma

    Uzņēmums ar jauno monitoru ir piedomājis pie vispusīgas lietošanas, jo Libero monitors būs spējīgs atpazīt, kādā pozīcijā tas ir novietots, lai automātiski apgrieztu attēlu. Papildu tam abās pusēs varēs pievienot tīmekļa kameru, lai ekrānu varētu ērti izmantot videozvanos. Arī tehniskā specifikācija nav zemē metama, jo šis būs 1440p QHD izšķirtspējas monitors ar HDR10 atbalstu, USB-C pieslēgvietu un iebūvētiem skaļruņiem.

    Protams, šis nav pirmais monitors, kuru varētu pakārt pie šādas nodalījuma malas, bet LG par to ir laikus padomājis, lai nodrošinātu ērtu lietošanu bez papildu aksesuāriem. LG Libero monitora cena ir 499 USD, un par to noteikti varētu atrast labākas specifikācijas monitorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    29.11.2022 10:16

    Ideja ir laba, bet piekarinot pie sienas, tik dabīgi būtu paredzēt karāšanās augstuma regulēšanu. Sieviete attēlā sēž ar atgāztu galvu – ilgi tā nepastrādāsi.

    KKTK
    29.11.2022 13:22

    Barošanas vads ar 90 grādu leņķi, bet turpat blakām usb-c bez leņķa – LG jūs esat malacīši. Izskatās tiešām dizainiski satriecoši :D

    Reklāma