Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” plāno palaist jaunu verifikācijas pakalpojumu “Verified”

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad pirmais mēģinājums palaist “Twitter Blue” abonementu ar iekļautu profilu verifikāciju cieta neveiksmi, jo parādījās liels skaits verificētu botu kontu, Īlons Masks paziņojis, ka uzņēmums nākamās nedēļas izskaņā plāno sākt piedāvāt uzlabotu verifikācijas pakalpojumu “Verified”. Būtiski, ka tas iekļaus dažādu krāsu verifikācijas nozīmītes, kas ļaus labāk atšķirt lietotāju tipus.

    Īlons Masks, atbildot uz kāda lietotāja ierakstu, informējis, ka zelta krāsas verifikācijas emblēma tiks piešķirta uzņēmumu kontiem, pelēka emblēma – valdību kontiem, savukārt pie zilas emblēmas tiks parastie lietotāji, neatkarīgi no tā, ir vai nav sabiedrībā zināma persona. Masks arī piebildis, ka visi verificētie konti tiks manuāli autentificēti pirms nozīmītes saņemšanas.

    Reklāma

    Pagaidām nav skaidrs, vai no visiem verificētajiem lietotājiem, piemēram, valdību un uzņēmumu kontiem tiks prasīta maksa par “Twitter Blue” abonementu, kas šobrīd sasniedz  8 USD mēnesī.

    Jāpiebilst, ka iepriekš Masks bija izteicies, ka jaunais “Verified” pakalpojums tiks palaists 29. novembrī, taču tagad to pārcēlis uz 2. decembri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma